.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 09:48

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Beta με τον Holcombe

 

Στην κατηγορία Ε3 στο EnduroGP

 

O Steve Holcombe είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Ε3 και η Beta γιορτάζει όχι μόνο τον πρώτο της τίτλο στην κατηγορία αλλά και τον τίτλο των Κατασκευαστών στην EnduroGP.

Με δύο δίχρονες μοτοσυκλέτες και μία τετράχρονη ήταν ο μόνη εταιρεία με τρεις αναβάτες στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας (γενικής) κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική χρονιά. O 22χρονος Holcombe εξασφάλισε τον τίτλο με εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελευταίο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro (Γαλλία) αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Johnny Aubert επίσης με Beta. Οι δύο αναβάτες στη σέλα των δίχρονων RR 300 κέρδισαν τους δεκαπέντε από τους δεκαέξι φετινούς αγώνες κυριαρχώντας απόλυτα στην κατηγορία Ε3.

STEVE HOLCOMBE: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρώτου μου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό ολόκληρο το team της Beta για την υποστήριξή.”

JOHNNY AUBERT: "Δυστυχώς ο τραυματισμός στον ώμο μου πριν τρεις εβδομάδες επηρέασε την απόδοσή μου αλλά ευτυχώς κατάφερα να κρατήσω τη δεύτερη θέση της Ε3 και να κάνουμε με τον Steve το 1-2. Τώρα έχουμε μπροστά μας το αμερικάνικο GNCC όπου θα συμμετάσχω σε δύο αγώνες»

ALEX SALVINI: "Περίμενα πως θα ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο καθώς δεν είχα καταφέρει να επανέλθω πλήρως μετά τον τελευταίο τραυματισμό μου. Είμαι απογοητευμένος καθώς πίστευα πως μπορούσα να πάρω την τρίτη θέση στην Ε3 αλλά τελικά δεν τα κατάφερα και πλέον στόχος μου είναι η νίκη στον τελευταίο αγώνα (18 Σεπτεμβρίου) του ιταλικού κυπέλλου Enduro και η πρώτη θέση της Γενικής σε αυτό»

beta_world_champion_holcombe/world_champion_2016.jpg" target="_blank" class="legacy-image jcepopup">beta_world_champion_holcombe/world_champion_2016.jpg" alt="world champion 2016" width="560" height="374" />

Η Fuoristrada Co. -επίσημος εισαγωγέας της Betamotor στην Ελλάδα- γιορτάζει την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Ε3 προσφέροντας σε όσους αγοράσουν μια από τις καινούργιες Beta RR 300 ή RR 300 Racing MY 2017 τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της εργοστασιακής εμφάνισης ή της «Steve Holcombe Replica» χωρίς επιπλέον χρέωση*.

*Η προσφορά περιλαμβάνει σετ αυτοκόλλητα και κάλυμμα σέλας και ισχύει για αγορές μέχρι 31/12/16

Φωτογραφίες

{gallery}agonistiki_kinisi/nea_pagkosmio/2016/enduro/beta_world_champion_holcombe{/gallery}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 14:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon