.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 10:31

Husqvarna και Jeff Emig

 

Πρεσβευτής της φίρμας

 

Η Husqvarna Motorcycles ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Jeff Emig ο οποίος θα είναι ο πρεσβευτής της φίρμας. Ο πολυνίκης AMA Motocross και Supercross ο οποίος έχει ήδη μία θέση στο AMA Motorcycles Hall of Fame θα εστιάσει στα προϊόντα της φίρμας, αλλά και στα αγωνιστικά projects.

Ο Emig που είναι ένα είδωλο στην Αμερική δεν επιλέχθηκε τυχαία φυσικά. Έχει την απαραίτητη εμπειρία για να συμβάλλει στην επιτυχή πορεία της Husqvarna στην Αμερική και ο χρόνος που πραγματοποιήθηκε η συμφωνία, συνέπεσε με την ανακοίνωση της ένωσης εκπαιδευτών μοτοσυκλέτας - United States Motorcycle Coaching Association (USMCA), στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι αναβάτες προς βελτίωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο Emig από την πλευρά του δήλωσε πως η Husqvarna έχει πλούσια ιστορία στην μοτοσυκλέτα και είναι περήφανος που είναι μέλος μίας εταιρίας που από το 1903, είναι πρωτοπόρα στην βιομηχανία μοτοσυκλέτας. Δήλωσε επίσης έκπληκτος από το νέο δίχρονο motocross TC 250, και πως περιμένει με αγωνία να δουλέψει μαζί με την Husqvarna για τους αναβάτες του μέλλοντος.
Περισσότερα:

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 10:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon