.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 13:40

Ανδρέας Ψυχογυιός - 2ος στην Βουλγαρία

 

Συμμετείχε στο εθνικό πρωτάθλημα

 

 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το ManxGP, ο Ανδρέας Ψυχογυιός βρέθηκε στην Βουλγαρία προκειμένουν να συμμετάσχει σε εθνικό αγώνα, στο Pleven.

Ο Ανδρεάς δεν χρειαζόταν ουσιαστικά την συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα μιας και έχει συμπληρώσει ήδη τους αγώνες που χρειαζόταν για φέτος. Το έκανε όμως για προετοιμασία, προπόνηση και δοκιμή της μοτοσυκλέτας του, μιας και ο Ντίνος Νικολαϊδης της DNA και Tecnomoto που είναι χορηγός του σε Power Commander, φίλτρα και stabilizater της Hyperpro, τοποθέτησαν και προγραμμάτισαν την μοτοσυκλέτα σε νέα δεδομένα.
Έτσι ήθελαν να δοκιμάσουν την μοτοσυκλέτα σε ρυθμό αγώνα.

Ο Ανδρέας τερμάτισε 2ος και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τον Bogdan Nikolov, τον προεδρο της βουλγαρικής ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας, που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής GP στα 80cc και 125cc το 1989. Μιλήσανε για τον αγώνα του Isle of Man και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για την εμφάνιση που κάνει στο νησί και γράφει ιστορία.
Ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή επιτυχία στον αγώνα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 13:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon