.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 05 Μαϊος 2016 11:37

Dani Pedrosa - Μεταπηδά στην Yamaha;

 

Οργιάζουν οι φήμες

 

 

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Jorge Lorenzo στην Ducati για τις σεζόν 2017-2018, η θέση που θα μείνει κενή στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, άρχισε να έχει αρκετούς μνηστήρες. Αρχικά, ήταν ο νέος Maverick Vinales, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Suzuki, ο οποίος θεωρείτο ως το φαβορί για την συμμετοχή με εργοστασιακή Yamaha την επόμενη χρονιά, δίπλα στον Valentino Rossi. 

Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι μέσα στα paddock έχει γίνει γνωστό ότι αυτός που θα κάνει την κίνηση που θα συζητηθεί, είναι ο Dani Pedrosa. Ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής GP 125 και 250, συμμετέχει με Honda από την αρχή της καριέρας του, και από το 2006, με την ομάδα Repsol Honda στα MotoGP.
Ακόμη τίποτα δεν είναι επίσημο βέβαια, και σύμφωνα με τις φήμες που ανακοίνωσε πρώτο το αγγλικό MCN, την θέση του Pedrosa μπορεί να πάρει ο Cal Crutchlow, του οποίου του οδηγικό στυλ βρίσκεται αρκετά κοντά σε αυτό του Marc Marquez.
Ωστόσο, ο Pedrosa θα μπορούσε να ''δέσει'' καλά δίπλα στον Rossi, όντας το ήρεμο νούμερο 2 της ομάδας που δεν θα δημιουργεί προβλήματα και θα έχει δυναμική παρουσία στους αγώνες.
Πιστεύουμε ωστόσο ότι ο Vinales θα ήταν ιδανικότερη επιλογή για την συγκεκριμένη θέση, αφού και νέος είναι, και γρήγορος, και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σημαντικό αναβάτη, έχοντας ως "μέντορα" τον Valentino Rossi.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Μαϊος 2016 11:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon