.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 12:09

WSBK: Ολοκλήρωση δοκιμών στη Jerez.

 

Tom Sykes-Kawasaki ταχύτεροι και τις 2 μέρες

 

Οι διήμερες πρώτες δοκιμές του 2016 στη Jerez για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK ολοκληρώθηκαν. Ταχύτερος όλων ήταν ο Tom Sykes με την Kawasaki, με χρόνο ταχύτερο από εκείνον της pole position που είχε σημειώσει το 2015! 

tom sykes 2

Αν και ακόμα είναι νωρίς για να εξάγει κανείς απόλυτα συμπεράσματα, ο Πρωταθλητής του 2013 έδειξε να έχει μεγάλα κέφια, ενώ αντίθετα ο ομόσταυλος του και Πρωταθλητής 2015 Jonathan Rea δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός, σημειώνοντας χρόνο ένα δευτερόλεπτο πιο αργό από ότι ο Sykes -ο Rea ήταν μόλις ο 7ος ταχύτερος αναβάτης των δοκιμών!

davide giugliano

Έπειτα από τον Sykes, εκείνοι που έλαμψαν ήταν οι αναβάτες της εργοστασιακής Ducati. Παρά τη μεγάλη αποχή του από το άθλημα, ο Davide Giugliano έκανε φοβερή εντύπωση, πετυχαίνοντας τον 2ο ταχύτερο χρόνο των δοκιμών, περιορίζοντας στην 3η θέση τον ομόσταυλό του, Chaz Davies.

nicky hayden

Δυνατοί όμως φάνηκαν και οι 2 πιλότοι της Honda, με τον Nicky Hayden να ρίχνει το γάντι στον vd Mark, καταλαμβάνοντας την 4η θέση των δοκιμών. Απίθανη επίδοση, ιδίως όταν λάβει κανείς υπόψη του πως ο Hayden δεν είχε οδηγήσει ξανά τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα -αντίθετα με τον vd Mark.

sylvain guintoli 2

Βελτιωμένοι οι χρόνοι και των ομάδων της Yamaha (ο Guintoli επικράτησε τελικά του Lowes) και της BMW, πολύ καλή και η επίδοση του Xavi Fores που τρέχει με Ducati με την ομάδα Barni Racing, Fores που σημείωσε τον 6ο ταχύτερο χρόνο, μπροστά από τους πιλότους Yamaha & BMW -αλλά και από τον Jonathan Rea!

karel abraham 2

Στους παρακάτω συνδυαστικούς χρόνους των δοκιμών θα βρείτε και τους αναβάτες των SS600 (ταχύτερος ο Sofuoglu) / Superstock / BSB που συμμετείχαν στις δοκιμές.

Δείτε εδώ τους χρονους αναλυτικά

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 17:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « WSBK: Δοκιμές στη Jerez Εκτός WSBK o Marco Melandri »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon