.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 09:16

Yamalube Yamaha Racing Rally Team 2016

 

 Έτοιμη για το Dakar

 

 

Η Yamaha Racing παρουσίασε την αγωνιστική της ομάδα για το φετινό Rally Dakar 2016. Τα σημαντικά νέα αφορούν στην επιστροφή του Hélder Rodrigues στην μπλε εταιρία, μετά την συμμετοχή του με την Honda. Πλέον θα βρίσκεται δίπλα στον νικητή του Mergouza Rally 2015 Alessandro Botturi.
Η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του Rodriques τον περασμένο Απρίλιο, και πλέον, προπονείται πάνω στην νέα του μοτοσυλέτα, WR 450F Rally, για τον δύσκολο αγώνα.
Οι δύο ταλαντούχοι αναβάτες αναβαθμίζουν σημαντικά την ομάδα Yamalube Yamaha Racing Official Rally Team η οποία επιστρέφει ξανά στον αγώνα με τις καλύτερες βλέψεις.
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίαση αλλά και video με στιγμιότυπα από την οδήγηση της νέας Yamaha WR 450F Rally κατά την διάρκεια προετοιμασίας.

Φωτογραφίες

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 09:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon