.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 11:32

Πάλεψε στο Brno o Νότης Παπαπαύλου

 

Έδωσε μάχη για μια θέση στο βάθρο!

 

Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2014.Ο Νότης Παπαπαύλουπου υποστηρίζεται από τηνCWM FX(μέλος του CWM Group of Companies)και αγωνίζεται στο Κύπελλο Moriwaki 250 Junior Cup (περιλαμβάνει 14 Αγώνες σε διάσημες πίστες 6 χωρών),ολοκλήρωσετην αγωνιστικήτου παρουσία στοθεσμόμε καλήεμφάνισηστηδιάσημη πίστα του Brno στην Τσεχία.

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος οδηγός ενώ στις Ελεύθερες Δοκιμές στο βρεγμένο ήταν 7ος, στις Κατατακτήριες που έγιναν σε στεγνή πίστα αντιμετώπισε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και έμεινε στην 16η θέση. Στον πρώτο από τους δύο Αγώνες της ημέρας πάλεψε και κέρδισε τελικά 5 θέσεις. Στον δεύτερο Αγώνα με καλύτερη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας έδωσε μεγάλες μάχες και βρέθηκε στην 3η θέση σε κάποια φάση του Αγώνα. Τελικά τερμάτισε 9ος με τις διαφορές όλων να είναι πολύ μικρές, όπως συμβαίνει συνήθως στις κατηγορίες μικρού κυβισμού. Η βελτίωσή του σε χρόνους ταχύτερου γύρου και η μαχητικότητά του είναι στοιχεία που του επιτρέπουν να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία. Επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι η συμμετοχή στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull MotoGP Rookies Cup που θα γίνει στην Ισπανία στα μέσα Οκτωβρίου.

ΟνεαρόςοδηγόςNότης Παπαπαύλου, είπε:
«Έδωσα όλες μου τις δυνάμεις στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και πάλεψα για το βάθρο.Το ύψος μου δεν με βοηθάει σε καλή τελική ταχύτητα και έτσι στις ευθείες έχανα ό,τι κέρδιζα στις στροφές. Είμαι χαρούμενος που έζησα την εμπειρία αυτών των αγώνων σε τόσες πολλές πίστες και θέλω να ευχαριστήσω τη cwmfx.comγια την στήριξη στην Ολλανδία και την Τσεχία, καθώς και όλους τους υποστηρικτές μου στο ξεκίνημα της προσπάθειας που κάναμε με την οικογένειά μου φέτος. Θα συνεχίσω να προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς».
Από την πλευρά της CWM Group of Companies, ο Διευθύνων Σύμβουλος Aντώνης Κωνσταντίνου δήλωσε:
«Ο Νότης Παπαπαύλου αγωνίστηκε με την Ελληνική σημαία σε μια πίστα που πριν λίγο καιρό αγωνίστηκε και η ομάδα μας (σ.σ. LCR Honda) στο MotoGP.To πιο σημαντικό είναι ότι έδωσε μάχη και απέκτησε αγωνιστικές εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν στο μέλλον. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να τον δούμε και στα Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Rookies Cup».

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Οκτωβρίου 2014 23:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon