Με στόχο την επίτευξη υψηλότερου επιπέδου μείωσης του περιβαλλοντικού φορτίου και βελτιωμένης ανταγωνιστικότητας, η ομάδα Suzuki CN Challenge θα προωθήσει την ανάπτυξη διαφόρων οικολογικών λύσεων, συμπεριλαμβανομένου του 100% βιώσιμου καυσίμου που αντικαθιστά το περσινό 40% καύσιμο βιολογικής προέλευσης. Στόχος θα είναι η υπέρβαση του περσινού αποτελέσματος της όγδοης θέσης στη συνολική κατάταξη.

Toshihiro Suzuki, Πρόεδρος Suzuki: «Αν και ήταν μια εντελώς νέα πρόκληση για την εταιρεία στη συμμετοχή του προηγούμενου έτους, χάρη στην υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Yoshimura Japan, καθώς και των ενθουσιωδών επευφημιών από τους θαυμαστές μας, καταφέραμε να κατακτήσουμε την όγδοη θέση της γενικής. Θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε φέτος στη Suzuka για την ανάπτυξη της εταιρείας. Συνεχίζοντας τη δραστηριότητά μας, έχουμε επίσης σκοπό να ξεπεράσουμε διάφορα ζητήματα θέτοντας υψηλότερους στόχους και πιστεύω ότι φτιάχνοντας προϊόντα ως μια ομάδα μαζί με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας, θα οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο μέλλον.»
Tsuyoshi Tanaka, Γενικός Διευθυντής Suzuki: «Πέρυσι, η Suzuki CN Challenge ολοκλήρωσε τους αγώνες αντοχής του Suzuka 8 Hours, μειώνοντας ταυτόχρονα τα περιβαλλοντικά φορτία και με αυτόν τον τρόπο, μπορέσαμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον της εσωτερικής καύσης και επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας για τη βιώσιμη χρήση του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την ανάπτυξη της τεχνολογίας kai για την ανάληψη της πρόκλησης της περαιτέρω βιωσιμότητας.»










