.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 09:37

Monster και Yamaha Factory Racing

Μαζί στα MotoGP

 




Στα MotoGP του 2013, η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha θα έχει ως κύριο χορηγό τη γνωστή εταιρία ενεργειακών ποτών Monster. Φυσικά το γεγονός της χορηγίας έχει να κάνει και με την επιστροφή του "Γιατρού" στη Yamaha που πρακτικά έφερε μαζί του τη Monster κάνοντας μέχρι και τον ομόσταυλο του Jorge Lorenzo να αλλάξει τον χορηγό, που ήταν άλλη γνωστή εταιρία ενεργειακού ποτού. Κατόπιν της συμφωνίας λοιπόν ανακοινώθηκαν στις 8 Ιανουαρίου τα  εξής:

Ανακοίνωση

"H Yamaha Factory Racing είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία χορηγίας και συνεργασίας με την Monster Energy για το 2013 και το 2014. Σαν αποτέλεσμα της συμφωνίας, το λογότυπο της Monster Energy θα είναι πάνω στις YZR-M1 και τις αγωνιστικές στολές των Jorge Lorenzo και Valentino Rossi καθώς επίσης και σε όλη την ένδυση και εξοπλισμό της ομάδας.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα MotoGP, Lorenzo, δεσμεύεται προσωπικά με τη Monster και η Yamaha εμπεριέχεται στην συμφωνία. Η συμφωνία του Valentino Rossi με την Monster Energy είναι συμπληρωματική με την συμφωνία μεταξύ της Yamaha Factory Racing και της Monster Energy.
Η συμφωνία μεταξύ της δορυφορικής ομάδας Monster Energy Tech3 και Monster Energy θα μείνει ίδια και δεν επηρεάζεται από την συμφωνία Yamaha και Monster Energy.

Δηλώσεις Lin Jarvis

Σχετικά με την παραπάνω ανακοίνωση ο Lin Jarvis, managing director της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha, δήλωσε τα εξής :
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην συνεργασία μεταξύ Yamaha και Monster Energy.  Η Monster Energy είναι ήδη κύριος συνεργάτης της Yamaha στις κορυφαίες αθλητικές δραστηριότητες τόσο σε τοπικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο, στο motocross, στο supercross, σε αγώνες αντοχής αλλά και στα superbikes. Είναι επίσης βασικός χορηγός της ομάδας της Yamaha, Monster Energy Tech3 εδώ και 4 χρόνια. Η επέκταση της συμφωνίας με την εργοστασιακή ομάδα MotoGP της Yamaha Factory Racing είναι επέκταση λογικής και αίγλης στο όλο πρόγραμμα.
Η ολοκλήρωση αυτή επιτρέπει στην Yamaha και στη Monster Energy να συνεργασθούν ακόμα πιο κοντά στην ανάπτυξη των προγραμμάτων αθλητικού marketing αλλά και στην ανάπτυξη οδηγικών ταλέντων ώστε να συνεχίσουν να είναι επιτυχείς στο μέλλον, σε όλους τους τομείς της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.
Για την Yamaha Factory Racing αυτή η νέα συνεργασία θα φέρει ακόμα περισσότερη "ενέργεια" στο αγωνιστικό μας πρόγραμμα και η Monster Energy θα είναι ένας σπουδαίος υποστηρικτής στην περαιτέρω προώθηση της ομάδας μας αλλά και των επιδόσεων των αναβατών μας σε όλο τον κόσμο."  
 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 10:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αλλαγές κανονισμών στα MotoGP Rossi και Lorenzo - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon