.
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 07:49

Marco Bezzecchi – Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια

Ο Valentino Rossi και ο Marco Bezzecchi είναι έτοιμοι να κάνουν το deal με τη Ducati και για την επόμενη χρονιά.

Κάτι που προκύπτει από το γεγονός ό,τι η Ducati θα συμφωνήσει σε ένα σημαντικό αίτημα της ομάδας του Valentino Rossi που θα κρατήσει τον Marco Bezzecchi στις τάξεις της την επόμενη σεζόν. Για την ακρίβεια, υπάρχει μια «συμφωνία εν όψει» μεταξύ της Ducati και της ομάδας Mooney VR46, για να εξοπλίσουν για το Bezzecchi με μια εργοστασιακών προδιαγραφών Desmosedici τη σεζόν του MotoGP του 2024, αναφέρει η Gazzetta.

Μετά από «μια μακρά σειρά επαφών» μεταξύ του Gigi Dall'Igna, του γενικού διευθυντή της Ducati Corse και του Uccio Salucci, του προϊσταμένου της ομάδας Mooney VR46, κατέληξαν σε συμφωνία. Επομένως, ο Bezzecchi θα παραμείνει στην ομάδα του Rossi αντί να αναζητήσει μια καλύτερη μοτοσυκλέτα αλλού.

Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός Ιταλός απολαμβάνει μια καλή σεζόν και παραμένει διεκδικητής για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αφού κέρδισε το πρώτο του grand prix στην Αργεντινή -επίσης πρώτο για την ομάδα του Rossi- κέρδισε και στο Le Mans.

Ο Bezzecchi έφτασε και στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, ωστόσο πλέον είναι τρίτος πίσω από τον εργοστασιακό αναβάτη της Ducati, Francesco Bagnaia και τον Jorge Martin της Pramac (και οι δύο με Desmosedici προδιαγραφών 2023).

Η εκρηκτική σεζόν του οδήγησε σε απαιτήσεις για καλύτερη μοτοσυκλέτα, καθώς και μια πιθανή μετάβαση στην Pramac, ενώ ο Bezzecchi συνδέθηκε επίσης για λίγο με μια μεταγραφή στη Yamaha. Αλλά πάντα ήθελε να παραμείνει με τη Mooney VR46 και τώρα πρόκειται να λάβει τη μεγάλη ώθηση που ήθελε.

Πηγή.crash.net

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon