.
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 20:51

MotoGP 2023, Sachsenring – Πρωταγωνιστής της Παρασκευής ο M.Marquez, για λάθος λόγους

Η φετινή πρεμιέρα του αγωνιστικού τριημέρου επί γερμανικού εδάφους, είδε ταχύτερο της το Marco Bezzecchi, ωστόσο λίγο μπορούμε να σταθούμε σε αυτό.

Και οι λόγοι είναι παρασκηνιακοί, καθώς στις Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευής είδαμε ένα Marc Marquez να πασχίζει για κάτι καλύτερο από τη 18η θέση του πίνακα των χρονομετρήσεων. Αυτό δε συνέβη, με αποτέλεσμα να βλέπουμε «γλιστρήματα και σωσίματα» για το ζευγάρι «Marc-RC213V». Με τα νεύρα του να χτυπάνε κόκκινο σε μια τέτοια στιγμή, ο Marquez έδειξε και το μεσαίο δάκτυλο του στην On Board κάμερα. Πιθανότατα όχι απευθυνόμενος σε εσάς και εμάς, αλλά στη μοτοσυκλέτα του αν όχι και στη… Honda. Δείτε το video εδώ.

sachs93b.jpg

Η 2η στιγμή αρνητικού κρεσέντου για το #93, ήταν λίγο πριν το τέλος του session των δοκιμών. Στην πρώτη στροφή της πίστας, ο MM έχασε την πρόσφυση του μπροστινού τροχού πέφτοντας –αν όχι θερίζοντας- το Johann Zarco που έβγαινε εκείνη τη στιγμή από τα pits. Με τη μοτοσυκλέτα του κομμένη στη μέση και τον ίδιο το Γάλλο στο έδαφος πιθανώς τραυματισμένο (ΟΚ εν τελει), το «μυρμήγκι» δεν πλησίασε καν να δει πως είναι ο συναθλητής του, αλλά έφυγε τρεχάτος για τη 2η μοτοσυκλέτα του, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

Η μόνη ερώτηση που τίθεται για το Marquez έχει να κάνει με το που γέρνει η ζυγαριά μεταξύ «αδρεναλίνης» και «κ#λοπαιδαρισμού» που καταλήγει σε κόκκινες σημαίες, καθώς βλέπουμε ένα οδηγικό ταλέντο να επισκιάζεται από τις δικές του –χείριστες- συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 11:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon