.
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 07:56

MotoGP 2022, Valencia – Quartararo και Bagnaia «χαλαρά» πριν τον «τελικό»

Με τις πιθανότητες εναντίον του, ο Fabio Quartararo επιμένει ότι δεν «θα αγχωθεί πάρα πολύ για τον τίτλο» στον τελικό του MotoGP της Valencia αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με ένα αγώνα να απομένει και τη διαφορά του στους -23 πόντους έναντι του Francesco Bagnaia, ο Quartararo όχι μόνο πρέπει να κερδίσει την Κυριακή, αλλά να ελπίζει ότι ο Bagnaia θα τερματίσει 15ος ή χαμηλότερα. Η νίκη όμως είναι κάτι που ο Quartararo δεν έχει κάνει από πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές στη Γερμανία, ενώ η Ducati κυριαρχεί.

Ωστόσο, με το ηθικό αναπτερωμένο από την επιστροφή στο βάθρο της Sepang, ο Quartararo θα παλέψει μέχρι το τέλος, δηλώνοντας σχετικά: «Είχαμε έναν καλό αγώνα στη Μαλαισία. Το απόλαυσα πραγματικά και ήταν ωραίο που επέστρεψα ξανά στο βάθρο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι πολύ δύσκολη τώρα. Φυσικά, θα δώσω το 100% μου όπως πάντα, αλλά δεν θα αγχώνομαι πολύ για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Είναι το τελευταίο GP της σεζόν και θέλω να το απολαύσω και να το τελειώσω με ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο διευθυντής της ομάδας Massimo Meregalli πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι η εξασφάλιση του τίτλου θα είναι δύσκολη. Ο μόνος τρόπος θα ήταν να κερδίσει ο Fabio και να μην κερδίσει πόντους ο αντίπαλός μας. Δεν είναι εύκολο έργο, σίγουρα, αλλά δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας μέχρι να βγει η καρό σημαία! Το μαχητικό μας πνεύμα παραμένει υψηλό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό αυτό το Σαββατοκύριακο».

Το ό,τι ο Fabio «δεν θα κάτσει να σκάσει κιόλας» για τον επικείμενο αγώνα στη Valencia, έρχεται σε σύμπνοια με το Francesco Bagnaia να δηλώνει πως θα πάει στην πίστα «ήρεμος και γαλήνιος». Είναι όντως αμφότεροι τόσο «χαλαροί», ή απλά βλέπουμε τις δηλώσεις μιας ηρεμίας πριν την καταιγίδα; Ίδωμεν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon