.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 18:01

MotoGP – Πως μια βλάβη στην Κένυα επηρεάζει την Ducati

Ένα μεταφορικό αεροπλάνο βρίσκεται καθηλωμένο σε αεροδρόμιο της Κένυας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Grand Prix στην Αργεντινή.

Αμέσως μετά τον αγώνα στην Ινδονησία, πέντε μεταφορικά αεροπλάνα ταξίδεψαν από την Ινδονησία και το νησί του Lombok, στην Αργεντινή και την πίστα Termas de Rio Hondo.

Τα αεροπλάνα, που μεταφέρουν πολύτιμο υλικό για τις ομάδες και το paddock, σταμάτησαν για ανεφοδιασμό στην Κένυα (Mombasa) προτού συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αργεντινή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε βλάβη σε ένα από αυτά, το οποίο παραμένει στο έδαφος.

Το MotoGP επιβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο χρειάζεται μερικές επισκευές προτού συνεχίσει το ταξίδι του και ότι τις επόμενες ημέρες θα φτάσει στον προορισμό του.

Το θέμα είναι αρχικά όντως να διορθωθεί το όποιο πρόβλημα και στη συνέχεια να φτάσει εγκαίρως στην πίστα, ώστε να προλάβουν οι ομάδες να πάρουν τα υλικά.

Οι ομάδες που επηρεάζονται από τη βλάβη αυτή είναι η Ducati και δύο δορυφορικές της ομάδες, αυτή του Gresini και η ομάδα του Valentino Rossi.

Το νωρίτερο που θα λάβουν τα πράγματά τους από το αεροπλάνο αυτό θα είναι την Πέμπτη και καταλαβαίνει κανείς ότι θα χρειαστεί αγώνας δρόμου από την πλευρά τους ώστε να ετοιμαστούν για το πρωινό της Παρασκευής και τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές.

Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο ταξίδι του MotoGP στην Αργεντινή μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ενώ ο αγώνας θα έχει μεγάλο απόντα τον Marc Marquez.

Ο τελευταίος αναρρώνει μετά το νέο επεισόδιο διπλωπίας που υπέστη μετά την πολύ άσχημη πτώση του στο ζέσταμα πριν τον αγώνα της Ινδονησίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 18:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon