.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 11:14

Mugello – Επίσημες δοκιμές MotoGP

 


Ταχύτερος ο Stoner!

 



Κάτω από υγρές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες δοκιμές της κατηγορίας MotoGP, την Δευτέρα, στο Mugello. Περισσότεροι από τους μισούς αναβάτες της κατηγορίας συμμετείχαν με ταχύτερο όλων τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Casey Stoner.

Άπιαστος ο Stoner

Πάνω από έξι εκατοστά του δευτερολέπτου ήταν η διαφορά του Stoner από τον χρόνο που του έδωσε την Pole position στον αγώνα του σαββατοκύριακου (1’47.326). Ο αναβάτης της Honda δοκίμασε νέο ψαλίδι και παρά το ότι είχε μία πτώση από lowsiding στην πρώτη στροφή της πίστας, συμπλήρωσε 47 γύρους.
Τον ακολούθησε στους χρόνους ο Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini) ο οποίος προσπαθώντας να βελτιώσει περισσότερη την πρόσφυσή του, έκανε χρόνο 1’47.422.
Ο team-mate του Stoner, Andrea Dovizioso’s, ήταν τρίτος στα δοκιμαστικά με 1’48.061. Όλη η ομάδα της εργοστασιακής Honda μαζί με τον Dani Pedrosa, δοκίμασαν τα ηλεκτρονικά για καλύτερο στήσιμο της μοτοσυκλέτας RC212V. Με τον Pedrosa να παραμένει στην 6η θέση, ο rookie της χρονιάς, Karel Abraham είχε ένα highsiding στην 6η στροφή της πίστας το πρωί, και συμπλήρωσε 46 γύρους. Ο Τσέχος αναβάτης κατάφερε να περάσει τον Pedrosa ενώ δούλεψε αρκετά στην βελτίωση της θέσης οδήγησης και στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.

Ο Álvaro Bautista (Rizla Suzuki) έκανε τον 7ο χρόνο της ημέρας πάνω σε μία GSV-δοκιμάζοντας νέα ηλεκτρονικά και γόμα στο μπροστινό ελαστικό, με τον Randy de Puniet (Pramac Racing) να δοκιμάζει ξανά το standard πλαίσιο της Desmosedici αντί για το εξελιγμένο που είχαν όλοι οι αναβάτες στους τελευταίους αγώνες.
Ο Hiroshi Aoyama (San Carlo Honda Gresini) τερμάτισε 9ος δουλεύοντας στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων για τον αγώνα. Το στυλ του Ιάπωνα αναβάτη δεν έχει επανέλθει ακόμη μετά την πτώση του στο Assen.
Στην πίστα βρέθηκε και ο αναβάτης της Moto2, Mika Kallio, στην σέλα της πρωτότυπης 1000cc μοτοσυκλέτας της Suter με την οποία θα τρέξει στα MotoGP το 2012 η ομάδα Marc VDS. Ο Kallio συμπλήρωσε περισσότερους από 60 γύρους με καλύτερο χρόνο στο 1’53.668.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW – Wilbers Valentino Rossi – Εκκινεί για 250η φορά! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon