.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 20:15

Yamaha 50 χρόνια αγώνες - Assen

 

Εορτασμός στο Assen

 


Τα πενήντα χρόνια της αγωνιστικής ιστορίας της Yamaha γιορτάστηκαν με ένα μοναδικό στυλ, όπου πρωτοστάτησαν νέοι αλλά και παλιοί αναβάτες της εταιρίας. Η εκδήλωση έγινε στην πίστα του Assen όπου διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο αγώνας MotoGP, και εκεί, παρουσιάστηκε επίσημα και η YZR-M1 WGP50th Anniversary Edition. Είναι η μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιήσουν οι αναβάτες της Yamaha, Jorge Lorenzo και Ben Spies στο Assen αλλά και στην Laguna Seca.

Δηλώσεις

“Είναι πολύ ξεχωριστό να είμαστε εδώ και να γιορτάζουμε τα πενήντα χρόνια ιστορίας”, δήλωσε ο Jorge Lorenzo. “Γνώρισα τον Phil Read νωρίτερα αυτή τη χρονιά, και μιλήσαμε για πολλά πράγματα σχετικά με την Yamaha, και πόσο έχουν αλλάξει οι αγώνες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που οδηγώ για αυτή την εταιρία και θα κάνω ότι μπορώ καλύτερα για να φέρω αποτελέσματα.”

“Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η έκδοση, θα ήθελα να οδηγώ αυτή την μοτοσυκλέτα όλη τη χρονιά. Είναι η τρίτη μου χρονιά στη Yamaha αλλά νιώθω σαν να είμαι στην εταιρία πολλά χρόνια, σαν να είναιοικογένειά μου.,” δήλωσε ο Ben Spies. “Τόσοι από τους ήρωές μου έχουν περάσει από δω απ’ όταν ήμουν παιδί, και τώρα είναι κάτι που δυσκολεύομαι να πιστέψω. Περιμένω πως και πώς να οδηγήσω την νέα έκδοση στην Laguna Seca, μπροστά στους φανατικούς θαυμαστές μου.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γιάννης Παυλίδης - Husqvarna BMW – Wilbers »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon