.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 08:56

Moto2 - Rossi Moto

 


Έτοιμη η μοτοσυκλέτα του πρωταθλητή!

 



Μπορεί η κατηγορία Moto2 στα MotoGP να διαθέτει ιαπωνική καρδιά, ο Rossi ωστόσο κατάφερε να φτιάξει μία αμιγώς ιταλική κατασκευή. Η Rossi Moto όπως ονομάζεται η μοτοσυκλέτα με την οποία θα συμμετέχει στην κατηγορία ο Andrea Lannone, είναι κατασκευασμένη στο Rimini από τον Piero Rossi.

Το πλαίσιο είναι τελείως νέο, κατασκευασμένο από αλουμίνιο με ρυθμιζόμενο ύψος στον άξονα του ψαλιδιού αλλά και ε αυτόν του μπροστινού συστήματος για μεταβλητή γεωμετρία. Είναι ένα πλαίσιο δύο δοκών που αγκαλιάζει τον κινητήρα το οποίο στο πίσω μέρος και όσο γίνεται κοντά στο κέντρο μάζας της μοτοσυκλέτας, βρίσκεται το ρεζερβουάρ.
Οι αναρτήσεις προέρχονται από την Ohlins και είναι φυσικά πλήρως ρυθμιζόμενες με θηριώδεις πλάκες να δένουν το μπροστινό σύστημα.

Η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί νέα ηλεκτρονικά συστήματα για τον έλεγχο της δύναμης τα οποία έχουν εξελιχθεί από την ομάδα ενώ ο πίνακας οργάνων θυμίζει αυτούς των MotoGP μοτοσυκλετών.
Τα φρένα είναι της Brembo σε πλευστούς δίσκους και το τελικό εξαγωγής καυσαερίων της Arrow.
Με την σημαία της Ιταλίας να κοσμεί τα κατακόκκινα περιφερειακά, φαίνεται πως ο Rossi δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να φτιάξει μία αμιγώς Ιταλική μοτοσυκλέτα.
Άντε και στην παραγωγή!

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Mika Ahola Castrol Honda Ten Kate SBK »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon