.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010 09:03

Beta Enduro - Factory riders 2011

 

Νέα πόστα και δύο ομάδες

 


του Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: ABC Communication, grimeca.it, Indoor Enduro

Ευχάριστα τα νέα που μας έρχονται από την Beta, καθώς οριστικοποιείται η συμμετοχή της στο ερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro, με δύο επίσημες ομάδες και μια έκπληξη στον τομέα των προσώπων που θα τις διαχειρίζονται. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία επίσημα νέα, ο Fabrizio Dini, αναβάτης της εργοστασιακή ομάδας για τα τελευταία δύο χρόνια, πρόκειται να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, παίζοντας τον ρόλο του νέου team manager για την εργοστασιακή ομάδα στο EWC.

Πέρα από απλός ένας αναβάτης της Beta για τα τελευταία δύο χρόνια, ο ψηλόλιγνος Ιταλός, που πρόσφατα απέκτησε τρίδυμα, από τα τέλη του 2008, όταν και άφησε την ομάδα της Yamaha UFO Corse, θεωρεί όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει την Beta ως το δεύτερο σπίτι του, καθώς τόπος καταγωγής και διαμονής του είναι η ευρύτερη περιοχή στα προάστια της Φλωρεντίας, μόλις λίγες δεκάδες χιλιόμετρα δηλαδή μακριά από το εργοστάσιο της ιστορικής εταιρείας.
Το σενάριο επιβεβαίωσε σε αποκλειστική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο Fabrizio, προσθέτοντας μάλιστα πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται πάνω σε ένα Beta RR 450 στο Ιταλικό πρωτάθλημα Enduro και την κατηγορία των τετράχρονων 450. Όσο για τα μέλη της ομάδας της οποία ο Dini θα ηγείται, εντύπωση προκαλεί η άφιξη δύο γνήσιων τέκων της Ιταλικής σχολής Enduro, των Oscar Balletti και Fabio Mossini, που θα ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας για διακρίσεις το 2011.

Και οι δύο προέρχονται από τις τάξεις της ομάδας HM-Honda Jolly Racing, και θα κληθούν να ανατρέψουν τα πρόσφατα μέτρια αποτελέσματά τους. Σταθερός παραμένει στην ομάδα ο Σουηδός Johan Carlsson, που συνεχίζει να αγωνίζεται στην κατηγορία EJunior, την στιγμή που ο αναβάτης που θα αναλάβει να εκπροσωπήσει την ομάδα στους αγώνες Indoor Enduro, αλλά και Extreme Enduro, είναι ο αμερικανός Cody Webb, πάνω σε ένα νέο Beta RR 350.

Αν και έχουμε δει τις πρώτες φωτογραφίες του Deny Philippaerts πάνω στο νέο του Beta RR 450, και μαθαίνουμε πως η μοτοσυκλέτα του Benoit Fortunato βρίσκεται στα τελικά στάδια εξέλιξης, ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ανθρώπου που φέρεται να αναλαμβάνει την διαχείριση της “δεύτερης” ομάδας της Beta, του Jarno Boano. Στην ίδια ομάδα φέρεται να περιλαμβάνεται για τους αγώνες Extreme Enduro πάνω σε ένα Beta RR 450 και ο Dougie Lampkin.

Beta Factory riders 2011

{arttinytable}

Αναβάτης Κατηγορία Μοτ/τα
Oscar Balletti Enduro 2 Beta RR 450
Fabio Mossini Enduro 3 Beta RR 520
Johan Carlsson Enduro Junior Beta RR 400
Cody Webb Enduro 2, Extreme Races Beta 350 RR



Beta Boano Racing

Denis Phillipaerts Enduro Junior Beta RR 450 (?)
Benoit Fortunato Enduro Junior Beta RR 450 (?)
Dougie Lampkin Extreme Races Beta RR 450

{/arttinytable}

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gio Sala Dakar 2010 video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon