.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 16:58

MotoGP – Τα γάντια σου για ένα… χάμπουργκερ!

Μια ασυνήθιστη στιγμή έλαβε χώρα στο Grand Prix της Αραγονίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, με πρωταγωνιστή τον Fabio Quartararo και μια Ισπανίδα φίλαθλο στις κερκίδες.

Το περιστατικό που έπιασε ως ένα σημείο και ο τηλεοπτικός φακός, συνέβη πριν τις ΕΔ4 του Σαββάτου.

Ο Γάλλος ήταν έτοιμος να μπει στην πίστα, όταν η κάμερα στράφηκε στις κερκίδες και σε μια κοπέλα που έστειλε το δικό της μήνυμα στον Γάλλο πιλότο και πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Πρόσφατα, ο Γάλλος έλεγε πως επέτρεψε στον εαυτό του να φάει ένα χάμπουργκερ μετά από κάποιον αγώνα, ως ανταμοιβή μετά από πολλές ημέρες άσκησης και δίαιτας.

Οι δηλώσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Ισπανίδα, η οποία προθυμοποιήθηκε να του προσφέρει ένα ακόμα… χάμπουργκερ με αντάλλαγμα τα αγωνιστικά του γάντια!

fabio-gantia-Aragon-xambourger-erm2.jpg

Ο Quartararo το διασκέδασε και γέλασε με την καρδιά του όταν είδε το μήνυμα που προοριζόταν για τον ίδιο.

Αφού μπήκε στην πίστα και αφού ολοκλήρωσε και τις κατατακτήριες δοκιμές, ο πιλότος της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha δεν ξέχασε την Ισπανίδα.

Χαρούμενος κιόλας από το ότι είχε καταφέρει να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, ο Fabio έσπασε κάθε πρωτόκολλο και κατευθύνθηκε προς τις κερκίδες!

Αφού πλησίασε στο σημείο που στεκόταν η κοπέλα, τις πέταξε τα γάντια του!

fabio-gantia-Aragon-xambourger-erm3.jpg

Δεν γνωρίζουμε αν τελικά τον κέρασε το χάμπουργκερ, ωστόσο σίγουρα ήταν μία πολύ ωραία και πολύ διαφορετική στιγμή σε ένα άθλημα το οποίο απαιτεί τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκέντρωση.

Επιπλέον ήταν και ένας ωραίος τρόπος να καλωσορίσει κανείς τους φιλάθλους και πάλι στις κερκίδες!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 17:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon