.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 11:54

Το βάθρο που δεν άφησε "...και πολύ ικανοποιημένο" τον Joan Mir!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Joan Mir παραδέχτηκε ότι το βάθρο που κατέκτησε στον αγώνα της Aragon δεν τον άφησε και πολύ ικανοποιημένο…

Ο Ισπανός της Suzuki ξεκίνησε από την 7η θέση της εκκίνησης στην Ισπανία, για να πάρει στο τέλος το πρώτο του βάθρο μετά τον αγώνα στην Styria (Αυστρία).

Η διαφορά του από την πρώτη θέση ήταν στα τέσσερα περίπου δευτερόλεπτα, κάτι που τελικά δεν άρεσε στον Joan Mir, ο οποίος πίστευε ότι είχε το ρυθμό για να διεκδικήσει τη νίκη.

«Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος με την τρίτη θέση», έλεγε ο Mir μετά τον αγώνα. «Νομίζω ότι είχαμε καλό ρυθμό όλο το Σ/Κ για τη νίκη».

«Το χειρότερο μέρος του αγώνα ήταν η αρχή. Προσπάθησα να προσπεράσω όσους περισσότερους γινόταν, αλλά δεν ήταν εύκολο».

mir-vathro-Aragon-2021-ibq2.jpg

«Σήμερα δεν μπορούσαμε να παλέψουμε για τη νίκη και γι’ αυτό δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Βέβαια πάντα ένα βάθρο είναι βάθρο».

«Επιπλέον και με την επιτάχυνσή μας, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να ξεκινάμε από την έβδομη θέση».

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε προσπέραση και πρέπει να περιμένω να κάνει ο οδηγός μπροστά μου κάποιο λάθος».

«Δυσκολευόμουν τόσο στα φρένα, όσο και στην ευθεία στην επιτάχυνση. Σε αυτά πάνω πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για το Misano».

Ο ομόσταυλός του στην Suzuki, ο Alex Rins, κατάφερε να κάνει έναν αξιοπρεπή αγώνα και από την 20η θέση να τερματίσει 12ος.

«Πολύ, πολύ δύσκολος αγώνας», έλεγε μετά. «Στο πρώτο μέρος κατάφερα να περάσω πολλούς και μετά προσπαθούσα να προσπεράσω αλλά και να φροντίζω τα ελαστικά μου».

«Ήταν πολύ εύκολο να τα καταστρέψεις εδώ. Μετά, όταν πέρασα και τον Pol Espargaro, κάτι περίεργο συνέβη και δεν μπορούσα να οδηγήσω, δεν μπορούσα να φρενάρω καλά».

«Κάτι συνέβαινε με το μπροστινό μέρος και το λάστιχο, αλλά παρέμεινα ήρεμος μέχρι το τέλος και οδήγησα όσο πιο ομαλά γινόταν».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 11:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon