.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010 11:16

MotoGP Malaysia

 

 

O Lorenzo στην Pole

 

 



Λίγο πριν τελειώσουν οι κατατακτήριες δοκιμές, ο Jorge Lorenzo κέρδισε για 6η φορά φέτος την ψηλότερη θέση στην γραμμή της εκκίνησης. Ο Jorge πρέπει να τερματίσει στον αυριανό αγώνα μέχρι την ένατη θέση ώστε να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο στην μεγάλη κατηγορία των MotoGP.

Η μάχη όμως είχε ξεκινήσει από νωρίς με τον Spies να δείχνει τα δόντια του ανεβαίνοντας για λίγο στην πρώτη θέση, όπως έκανε και ο Hayden λίγο αργότερα. Ο Rossi είχε αυτό το προνόμιο στην αρχή των δοκιμαστικών, τότε που οι χρόνοι βρίσκονταν αρκετά πάνω από το 2:02. Οι τελευταίοι γύροι που ως συνήθως κρίνουν και την θέση στην κατάταξη άλλαξαν τα δεδομένα.
Ο Lorenzo με φρέσκα λάστιχα μπήκε στα έξι λεπτά και έγραψε τον ταχύτερο γύρο στο 2:01:537 δείχνοντας ότι στον αυριανό αγώνα, εκτός από τον τίτλο, θα μπορέσει ίσως να σπάσει και το ρεκόρ πίστας σε αγώνα, που κρατάει από το 2007 (Casey Stoner - 2:02:108).
Ωστόσο, περισσότερο στεναχωρημένος πρέπει να είναι ο Hayden. Λίγο πριν ο Ισπανός αλλάξει λάστιχα, ο Nicky ήταν αυτός που βρέθηκε πρώτος στην pole αλλά η διαφορά τους στο 1/10 τον έστειλε στην όχι άσχημη 2η θέση.
Εκπληκτική εμφάνιση για μία ακόμη φορά για τον Andrea Dovisiozo. Παρά το ότι δεν φημίζεται για τις εμφανίσεις του στις κατατακτήριες, φλέρταρε συχνά με την πρώτη θέση με μικρές διαφορές.
Ο Τεξανός Ben Spies βρέθηκε και αυτός στην πρώτη θέση αλλά μόλις όλοι άλλαξαν λάστιχα, έφτασε στην 4η θέση.
Πέμπτος ο Casey Stoner με χρόνο πάνω από το ψυχολογικό φράγμα του 2:02, ενώ μεγάλος χαμένος ο Valentino Rossi ο οποίος, ενώ στην αρχή φάνηκε να χτυπάει στα ίσα την πρώτη θέση, στα τελευταία πέντε λεπτά των δοκιμαστικών δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 6η θέση. Έτσι θα εκκινήσει από την 2η σειρά στην σχάρα της εκκίνησης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MotoGP Μαλαισία Jorge Lorenzo »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon