.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 21:12

Ο Tanel Leok στην ΤΜ!

 

 

Ο Tanel Leok και η TM RACING μαζί

 

 Mε στόχο το βάθρο του Παγκοσμιου Πρωταθλήματος MOTOCROSS. Επιτέλους, μετά απο τις φήμες που κυκλοφορούσαν στα πάντοκ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ΜΧ, είναι πια επίσημο! Ο Εσθονός Τάνελ Λέοκ το 2011 θα βρίσκεται στην σέλλα ενός εργοστασιακού TM MX 450Fi, στην κατηγορία MX1 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ. Το εργοστασιο απο το Πέζαρο, ενδιαφέρονταν για το "Εσθονικό Εξπρες" τα τελευταία 2 χρόνια,
μιας και η οδήγησή του αρέσει ιδιαίτερα στον Gastone Serafini που είναι ένας απο τους ιδιοκτήτες της TM Racing. O Tanel Leok, που περιγράφεται απο τον φίλο του και πολυπρωταθλητή Cairoli, ως ο οδηγός με την μεγαλύτερη ταχύτητα σε στροφή που έχει συναντήσει στην ζωή του, είπε: "... μου αρέσει η TM Racing ως εργοστάσιο αλλά και ως Ομάδα.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που με ήθελαν τόσο πολύ γιατί αυτό μου δίνει κίνητρο να στοχεύσω υψηλότερα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία για την νέα σεζόν η οποία ξεκινάει με το Ιταλικό Πρωτάθλημα το οποίο έχω ήδη κερδίσει το 2009.." Συναθλητής στην ίδια κατηγορία θα είναι ο Aigar Leok, ξάδερφος του Tanel, ο οποίος είχε χειρουργηθεί μέσα σε αυτή την χρονιά, τώρα έχει πλήρως αναρρώσει και μετά απο μία δυνατή, χειμερινή προετοιμασία θα επανέλθει σίγουρα και πάλι στα ανταγωνιστικά επίπεδα στα οποία ήταν. Στην μικρή κατηγορία MX2 ο νεαρός Τσέχος Petr Smitka με TM MX 250Fi, θα αντικαταστήσει τον Michek ο οποίος έφτασε το ηλικιακό όριο της κατηγορίας. Είναι και αυτός ενθουσιασμένος για την νέα Ομάδα.

Απο αριστερά προς τα δεξιά: Petr Smitka, Tanel Leok, Aig

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Cal Crutchclow στην Tech3! Rossi και Brivio μαζί στην Ducati; »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon