.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 22:35

Ανανέωση συμβολαίου για τον Pedrosa!

 

Παραμένει στη Honda ο Pedrosa!


 

Φαίνεται πως οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του Ισπανού αναβάτη έπεισαν το ιαπωνικό εργοστάσιο να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η συνεργασία των δύο θα συνεχιστεί για τα επόμενα δύο έτη, 2011 και 2012 επιμηκήνοντας έτσι την παραμονή του στην συγκεκριμένη ομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Dani Pedrosa έχει κερδίσει τρεις παγκόσμιους τίτλους με την Honda, 35 νίκες σε όλες τις κατηγορίες που έχει συμμετάσχει (125 – 250 - motogp) ενώ έχει κερδίσει 12 φορές την μεγάλη κατηγορία motogp. Αν και στην αρχή της χρονιάς έδειχνε αδύναμος, οι δύο τελευταίες νίκες του και η επιμονή και σκληρή δουλειά του, φαίνεται πως άλλαξαν τη σκέψη της Honda. Άλλωστε ο Ισπανός έχει και ισχυρό κίνητρο για την ομάδα, τον χορηγό – repsol, που θέλει ισπανό αναβάτη στα χρώματά του.

Tetsuo Suzuki, Πρόεδρος HRC
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιο με τον Dani. Βρίσκεται σίγουρα στην καλύτερη φόρμα του και η απόδοσή του με το RCV 212V είναι η καλύτερη δυνατή. Πιστεύω πως το δέσιμό του με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα αποδώσει καρπούς στα δύο επόμενα έτη. Πιστεύουμε πως μαζί θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο στην κατηγορία motogp.

Dani Pedrosa
Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα ξανά με την Honda. Ήταν η ομάδα των ονείρων μου από τότε που ήμουν παιδί, και είναι απίστευτο που είμαι εδώ γιατί νιώθω ακόμη το ίδιο. Έχουμε μία μακριά σχέση και μέσα από αυτήν έχουμε δει επιτυχίες και έχουμε μοιραστεί ατυχίες και δύσκολες στιγμές. Διανύουμε την καλύτερη περίοδο τώρα και πιστεύουμε πως μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα.   Στόχος μας είναι να κερδίζουμε αγώνες κάθε σαββατοκύριακο και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Νομίζω πως έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να το πετύχουμε

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon