.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 15:58

Ήταν μια σημαντική νίκη για την Honda, όμως τα προβλήματά της παραμένουν

Μετά από 581 ημέρες, οι άνθρωποι της Honda βρέθηκαν και πάλι στα κάγκελα για να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της ομάδας από τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι τα προβλήματα της RC213V λύθηκαν; Κάθε άλλο…

Η νίκη του Marc Marquez στο Sachsenring της Γερμανίας ήταν πάρα πολύ σημαντική. Σίγουρα από τις σημαντικότερες στην καριέρα του, αφού σηματοδότησε την επιστροφή στην «κανονικότητα» για τον Ισπανό.

Μια «κανονικότητα» που περιλαμβάνει μάχες και διεκδίκηση βάθρων και νικών στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Όμως, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, οι άνθρωποι της Honda δεν πρέπει να «θαμπωθούν» από αυτή την επιτυχία και να ξεχάσουν τα λεγόμενα προ μερικών εβδομάδων του Alberto Puig, ότι η Honda έχει προβλήματα.

Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Marc, ο οποίος χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα της Κυριακής ανέφερε ότι στο Assen θα επιστρέψει στην πραγματικότητα: δεν είναι ακόμα ο παλιός καλός Marc Marquez.

marquez-honda.jpg

Προσγειωμένοι είναι και οι άνθρωποι της Honda, με πρώτον τον Alberto Puig – το αφεντικό της ομάδας – να δίνει τον τόνο, δηλώνοντας:

«Αυτό που έκανε ο Marc στην Γερμανία ήταν πραγματικά απίστευτο. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας. Ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν. Δουλεύουμε για να τα λύσουμε».

«Το σημαντικό είναι ότι κατανοούμε πως έχουμε πρόβλημα. Το ξέρουμε. Επίσης ξέρουμε ότι και ο Marc δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ναι, η Κυριακή αυτή ήταν σημαντική ημέρα, όμως τα προβλήματά μας παραμένουν».

«Σίγουρα θα έχουμε σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά. Το αποτέλεσμα στο Sachsenring ήταν πολύ σημαντικό, αλλά δεν σημαίνει ότι βρήκαμε λύσεις. Θα ήταν λάθος να το σκεφτεί κάποιος αυτό».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 16:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon