Το Σάββατο που μας πέρασε, η ΟΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στα γραφεία της με στόχο την ανακοίνωση λεπτομερειών για το motocross αλλά και συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την αγωνιστική μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η εύρεση τρόπου για οικονομικότερους αγώνες σε μορφή κυπέλλου για το enduro, αλλά και η πριμοδότηση με σημαντικά ποσά στους αγώνες motocross.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα από την ΟΜΕ ενώ εμείς συγκρατούμε τους 7 αγώνες motocross που θα πραγματοποιηθούν για το 2011 σε πρόγραμμα που θα μάθουμε σύντομα. Ο τελευταίος 7ος αγώνας θα αποτελεί τον “αγώνα των αρχηγών”, όπου, οι 15 κορυφαίοι αναβάτες από MX1 & MX2 θα μάχονται για τον τίτλο αλλά και τα χρηματικά έπαθλα.






Γράφτηκε από Administrator




