.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 11:13

MotoGP: Valentino Rossi και Petronas - Πέφτουν οι υπογραφές;!

Η συμφωνία δεν είναι επίσημη, τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά οι φήμες και οι πληροφορίες οργιάζουν. Καθώς η εργοστασιακή Yamaha επιθυμεί διακαώς να αντικαταστήσει τον Valentino Rossi με τον Fabio Quartararo, ο “γιατρός” ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Petronas!

“A done deal”, αναφέρουν τα site του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο εξωτερικό, αναφερόμενα στη συμφωνία Rossi-Petronas.

Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τυπική υπόθεση, με τον Rossi να είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την περιφερειακή ομάδα της Yamaha από το 2021, με δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου και για το 2022.

Αν οι παραπάνω φήμες επαληθευτούν, το πιθανότερο είναι πως η μοτοσυκλέτα του Ιταλού θα αλλάξει μόνο σε εμφάνιση, καθώς ούτε ο Rossi ούτε η Yamaha θα δεχόταν να αγωνίζεται ο θρύλος των MotoGP με μια μοτοσυκλέτα υποδεέστερων προδιαγραφών.

valentino rossi petronas 00001

Αυτό σημαίνει πως ο Rossi θα αγωνίζεται με “A spec” M1 δίπλα στον προστατευόμενο του, Franco Morbidelli, που θα αγωνίζεται με “B spec” μοτοσυκλέτα.

Υπομονή τώρα μέχρι να δούμε αν υπάρχει φωτιά εκεί που είδαμε τον καπνό, και αν υπάρχει, ποιους θα έχει / φέρει στο γκαράζ της Petronas ο Rossi δίπλα του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 11:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon