.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 13:48

MotoGP, Marc Marquez - Μεγάλη πτώση στο FP1, δείτε τη καρέ-καρέ

Ο πρωταθλητής είχε μια άτυχη στιγμή στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Ταϊλανδικού GP, η οποία τον έστειλε στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Απέμεναν λιγότερα από 6 λεπτά στο πρώτο σκέλος ελεύθερων δοκιμών στην πίστα Chang International Circuit στο Buriram της Ταϊλάνδης, καθώς ο Marc Marquez έβγαινε από μια αλληλουχία τεσσάρων αριστερών στροφών και κατευθυνόταν προς την είσοδο της δεξιάς στροφής 7, όταν ξαφνικά η μοτοσυκλέτα του εκτέλεσε ένα ακαριαίο high side και έστειλε τον Ισπανό στο έδαφος με δύναμη.

Αυτός έμεινε εκεί για λίγη ώρα, πριν αποχωρήσει υποβασταζόμενος για το ιατρικό κέντρο της πίστας. Όπως είπε αργότερα ο αρχίατρος των MotoGP, Dr. Charte, o Marquez δε μπορούσε να αναπνεύσει τις πρώτες στιγμές μετά το πέσιμό του, ενώ πονούσε και σε διάφορα σημεία του σώματός του, κυρίως στο δεξί πόδι και την πλάτη.

marquez crash 8

Έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, αρχικά ακτινογραφίες και μετά μαγνητική, για να βεβαιωθούν πως δεν έχει ζημιά στη σπονδυλική στήλη και λίγες ώρες αργότερα πήρε το ιατρικό ΟΚ να επιστρέψει στην πίστα, αφού τα μόνα παράσημα που φαίνεται να απεκόμισε είναι εκτεταμένες μελανιές στη μέση, τον δεξιό γλουτό και τον δεξιό γοφό.

Ο πρωταθλητής μπήκε ξανά στο FP2 και αυτή τη στιγμή κρατά τον έκτο ταχύτερο χρόνο!

Από ταλέντο άφθονο, αλλά εδώ είχε σίγουρα και τη θεά Τύχη με το μέρος του. Μια πτώση που έδειχνε λιγότερο επώδυνη από αυτή του Marquez, θυμίζουμε πως έστειλε τον Jorge Lorenzo σε υποχρεωτικές διακοπές με σπασμένους σπονδύλους πριν λίγο καιρό.

Δείτε παρακάτω την πτώση του σε μια σειρά αποκαλυπτικών, όσο και ανατριχιαστικών φωτογραφιών.

Πηγή φωτογραφιών

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon