.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 15:53

Yamaha VR46 Master Camp - Το αύριο των αγώνων πάει στο ράντσο του Rossi

Η συνεργασία της Yamaha Motor Co. με τη VR46 Riders Academy του Valentino Rossi ετοιμάζεται για το 7ο Master Camp, όπου στο γνωστό πλέον ράντσο του Ιταλού πολυπρωταθλητή θα συναντηθούν οι 5 νεαροί αναβάτες που επιλέχθηκαν από το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα bLU cRU της Yamaha.

Είναι όλοι τους από 16 ως 20 ετών, έχουν αναδειχθεί με την αξία τους μέσα από το πρόγραμμα bLU cRU και φέτος αποτελούν μια ελπιδοφόρα μπλε παρέα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα WorldSSP300 με Yamaha R3.

Όπως έχει καθιερωθεί πλέον τα τελευταία έξι χρόνια, οι 5 αναβάτες θα μεταβούν από τις 22 ως τις 26 Μαΐου στο VR46 Motor Ranch για να λάβουν μέρος στο 7ο Yamaha VR46 Master Camp.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η πρώτη κοπέλα που προκρίθηκε ποτέ από το Yamaha R3 bLU cRU Challenge, η 17χρονη Beatriz Neila από την Ισπανία.

Μαζί της θα είναι ακόμη ο 18χρονος Ολλανδρός Finn de Bruin, δύο Ιταλοί, ο 20χρονος Kevin Sabatucci και ο 19χρονος Jacopo Facco, καθώς και ο 16χρονος Γάλλος Andy Verdoïa.

Oι νεαροί και νεαρές θα περάσουν 5 μέρες εκπαίδευσης για να αναπτύξουν τις οδηγικές τους ικανότητες υπό την καθοδήγηση του τρις πρωταθλητή Αγγλίας και δις πρωταθλητή Αμερικανικού και Ευρωπαϊκού Flat Track, Marco Belli, και με τη βοήθεια του γυμναστή Carlo Casabianca.

Εκτός του VR46 Motor Ranch, το Master Camp περιλαμβάνει ακόμη οδήγηση στην πίστα Autodromo di Modena και στο Galliano Park, δουλειά στο γυμναστήριο και σε όλες τους τις δραστηριότητες θα βρίσκονται υπό την εποπτεία των εκπαιδευτών της VR46 Academy.

Τέλος, οι τυχεροί 5 νεανίες θα έχουν και την ευκαιρία να παίξουν στο νερό με τα τζετ σκι της Yamaha.

Η πενθήμερη εκπαίδευση περιλαμβάνει διδαχές στην τέχνη της επιλογής αγωνιστικών γραμμών, έλεγχο της μοτοσυκλέτας, φυσική κατάσταση, καθώς και τεχνικές γνώσεις που θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμες για να αναπτυχθούν καθώς αγωνίζονται στο πρωτάθλημα WorldSSP300.

Για τις ανάγκες του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν οι μοτοσυκλέτες YZF-R3, YZ85, YZ250F YZ125, καθώς και τα wave runners EX Deluxe και GP1800.

Νέα, εικόνες, βίντεο και πάσης φύσεως σχετικές ενημερώσεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Yamaha VR46 Master Camp, στη σελίδα της Yamaha MotoGP, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, Instagram και YouTube.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 16:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon