.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 14:42

Marquez: Θα μπορούσε να είναι teammate του Rossi;

Διαβάστε τι απάντησε στην ερώτηση

Στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση της Estrella Galicia 0,0 βρέθηκε ο Marc Marquez την Tρίτη 02/04/2019, όπου και απήντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου, του ισπανικού πρακτορείου ειδήσεων, EFE Agencia

Φυσικά, οι “καυτές” ερωτήσεις αφορούσαν στην σχέση του με τον Valentino Rossi και ο Marquez, σχολίασε σχετικά με αυτό: “Ότι έχει να κάνει με τον Valentino, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ο αγαπημένος των μέσων ενημέρωσης και ο πιο δημοφιλής αναβάτης”.

Ο Marquez, ο οποίος την Κυριακή 31/03 είχε πάρει τη νίκη στον αγώνα της Aργεντινής, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί φυσικά στο περσινό περιστατικό, όπου σε μια παρακινδυνευμένη προσπέραση του, προκάλεσε την πτώση του Rossi: “Παραδέχτηκα το λάθος μου, δεν το αρνήθηκα ποτέ ότι έσφαλα και για αυτό ζήτησα και συγνώμη. Το σημαντικό είναι να αντιλαμβάνεσαι το πότε κάνεις κάτι λάθος. Φέτος, το κλίμα ήταν σίγουρα καλύτερο, ο χρόνος επιλύνει και καλμάρει τα πάντα”.

Σχετικά με το θεωρεί φίλο του τον Rossi: “To να έχεις φιλικές σχέσεις με κάποιον από τους αντιπάλους σου, είτε πρόκειται για τον Rossi, είτε για οποιονδήποτε άλλο, είναι πολύ δύσκολο, αδύνατο θα έλεγα. Ωστόσο εκτός πίστας, θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός”.

H πιο δύσκολη ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ο Marquez, είχε να κάνει με το υποθετικό σενάριο του να γίνει teammate του Rossi. Θα μπορούσε; “Ποτέ δεν ξέρεις… αν συνεχίσει να τρέχει μέχρι τα 50 του, μπορεί…”.

Μάλλον κατάλαβε ότι η ανωτέρω δήλωση ήταν κάπως “βαριά” και στην συνέχεια φρόντισε να το μαζέψει λίγο: “Αυτό που κάνει ο Valentino στα 40 χρόνια του, είναι απίστευτο, κυρίως το πώς καταφέρνει να είναι τόσο ανταγωνιστικός και να διατηρεί τα κίνητρα του για την νίκη. Θα ήταν πάντως δύσκολο να ήμουν teammate του σε κάποια φάση της καριέρας του”.

Tέλος, σχετικά με το ποιους θεωρεί αντιπάλους του φέτος για τον τίτλο: “Ο Dovizioso ενδέχεται να μου κάνει την ζωή δύσκολη και σίγουρα ο Valentino είναι υπολογίσιμος. Κάθε χρονιά, υπάρχει πολύ συζήτηση για ανερχόμενους αναβάτες και διεκδικητές του τίτλου αλλά στο τέλος, καταλήγουμε, εγώ, ο “Dovi” και ο Valentino. Φέτος πάλι έτσι έχουμε ξεκινήσει την σεζόν. Aς μην ξεχνάμε και τον Lorenzo βέβαια! Ο Jorge έχει κάποια θέματα με την προσαρμογή του στην μοτοσυκλέτα, αλλά παραμένει πολύ ταλαντούχος αναβάτης. Είμαι σίγουρο ότι θα προσαρμοστεί και θα είναι πολύ γρήγορος”.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 14:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon