.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 12:59

Αγωνιστική δράση 30-31 Μαρτίου 2019

Μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς

Η Άνοιξη έρχεται, η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια τιτιβίζουν και φυσικά οι αγώνες μοτοσυκλέτας μπαίνουν σε γεμάτους ρυθμούς.

Αυτό το διήμερο ξεχωρίζει ο δεύτερος αγώνας MotoGP 2019 από την Αργεντινή, στον απόηχο των απορριφθέντων ενστάσεων κατά της Ducati και του περίφημου αεροδυναμικού βοηθήματος που χρησιμοποίησε ο Andrea Dovizioso κατά τη νίκη του στον εναρκτήριο αγώνα.

Παράλληλα συνεχίζεται με τον 3ο αγώνα το παγκόσμιο ΜΧ, με τον πρωταθλητή Jeffrey Herlings να συνεχίζει να λάμπει διά της απουσίας του και τον Toni Cairoli να γλυκοκοιτάζει το 3 στα 3.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, καθώς έχουμε και παγκόσμιο Supercross στο Χιούστον του Τέξας, το Abu Dhabi Desert Challenge που εγκαινιάζει τη σεζόν των ράλι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.), αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως τον τελευταίο τελικό του Ice Speedway και το ξεκίνημα του Ευρωπαϊκού κλασικού εντούρο.

Όσο για την Ελλάδα, ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου ΜΧ στη Χαλκίδα προσφέρεται για μια ωραιότατη εκδρομή και τα απαραίτητα συμπαραμαρτυρούντα με θέα στον πορθμό του Ευρίπου.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 30-31 Μαρτίου 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ, 3ος αγώνας, Χαλκίδα

MotoGP, 2ος αγώνας, Termas de Rio Hondo (Αργεντινή)

MXGP, 3ος αγώνας, Valkenswaard (Ολλανδία)

ΑΜΑ SX, 13ος αγώνας, Houston (Η.Π.Α.)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross-Country Rally, 1ος αγώνας, Abu Dhabi Desert Challenge (Η.Α.Ε.)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ice Speedway, 5ος Τελικός, Heerenveen (Ολλανδία)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Vintage Enduro, 1ος αγώνας, Piacenza (Ιταλία)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 12:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon