.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 15:16

Κερδίστε υποστήριξη από τη Yamaha για το κύπελλο YZ bLU cRU

Ευκαιρία για ξεκίνημα με εργοστασιακή υποστήριξη

Το πρόγραμμα YZ bLU cRU FIM Europe Cup ξεκίνησε το 2015 με στόχο να αναδείξει ταλέντα στον χώρο του ΜΧ από όλη την Ευρώπη, ενσωματώνοντας τρεις αγωνιστικές κατηγορίες, ΥΖ65, ΥΖ86 και ΥΖ125.

Αυτή η πλατφόρμα αποδείχθηκε δημοφιλής και φέτος ξεκινά τη συνεργασία της με το FIM Europe youth program. H Yamaha δέχεται αιτήσεις ενδιαφερόντων από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και η βασική προϋπόθεση γι’ αυτό είναι το παιδί να συμμετέχει σε κάποιο εθνικό πρωτάθλημα με ΥΖ μοτοσυκλέτα.

Η διαδικασία προβλέπει την αποστολή μιας ηλεκτρονικής αίτησης μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019. Από τους αιτούντες θα επιλεγούν 40 αναβάτες/αναβάτριες για κάθε κατηγορία που θα λάβουν μέρος στον 2019 bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale που θα διεξαχθεί στον κορυφαίο ετήσιο αγώνα του ΜΧ, το Monster Energy FIM Motocross of Nations που φέτος θα γίνει στο Assen της Ολλανδίας.

Από εκεί, οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας, μαζί με δύο επιλεγμένες wild card συμμετοχές θα τρέξουν στη bLU cRU Masterckass, μια εκδήλωση που θα γίνει αργότερα σε τόπο και χρόνο που προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί.

Η διαδικασία αυτή θα καταλήξει σε έναν τυχερό αναβάτη ή αναβάτρια από την κατηγορία των 125 cc που θα τρέξει το 2020 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΕΜΧ125 με μια ομάδα της Yamaha Europe N.V., ενώ και αναβάτες των 65 και 85 cc θα λάβουν υποστήριξη για όλο το 2020.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 15:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon