.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 10:30

Billy Bolt – Βίντεο-αφιέρωμα στη χρονιά ενός πρωταθλητή

Οι καλύτερες στιγμές του σε 11 λεπτά

Είναι Άγγλος, 22 ετών, δίμετρος και μέχρι το 2017 πολύ λίγοι τον γνώριζαν. Είναι ο Billy Bolt, ο αναβάτης που πριν λίγο καιρό κέρδισε με τη Husqvarna το πρώτο πρωτάθλημα WESS (World Enduro Super Series) και που αυτόν τον Δεκέμβρη θα ξεκινούσε ως ένα εκ των φαβορί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro.

Ατυχώς ο Bolt τραυματίστηκε προπονούμενος και τώρα έχει το αριστερό του πόδι σε γύψο, βλέποντας από την τηλεόραση τον Taddy Blazusiak και κερδίζει τον εναρκτήριο αγώνα SuperEnduro στην Πολωνία και τον ίδιο να περιμένει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση – όπως ένας ακόμη εκ των πρωταγωνιστών του σκληρού εντούρο, Johny Walker.

Όσο περιμένουμε τον πρωταθλητή του WESS να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και στον ανάλογο θεσμό της FIM για κλειστά στάδια, ας απολαύσουμε ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 11 λεπτών που επιμελήθηκε το EnduroLife.com και είναι αφιερωμένο στα κατορθώματα του Άγγλου μέσα στο 2018 που τον έφεραν στον αφρό της δημοσιότητας.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 10:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon