.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 12:13

Στο χειρουργικό τραπέζι σύσσωμη η Repsol Honda

Επεμβάσεις για Marc Marquez και Jorge Lorenzo

Αφότου ολοκληρώθηκαν οι επίσημες δοκιμές των MotoGP με το διήμερο Jerez Test, οι αναβάτες μπαίνουν σε μια περίοδο υποχρεωτικής διακοπής μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο και την επανέναρξη των επίσημων δραστηριοτήτων.

Εκμεταλλευόμενοι αυτή τη διακοπή, οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής Honda έσπευσαν να τακτοποιήσουν κάποια θεματάκια υγείας που είχαν. Έτσι ο Marc Marquez χειρουργήθηκε για να αποκαταστήσει το πρόβλημα με τον αριστερό του ώμο, ο οποίος έχει την τάση να βγαίνει από τη θέση του πολύ εύκολα - όπως πολλάκις είδαμε φέτος να συμβαίνει μετά από πτώσεις του πρωταθλητή.

Παράλληλα, ο Jorge Lorenzo προχώρησε σε μια ακόμη επέμβαση προς αποκατάσταση του ύπουλου σπασίματος στο πόδι που είχε αποκομίσει στο Aragon GP.

Αμφότεροι οι αναβάτες χειρουργήθηκαν στην πατρίδα τους από τον διάσημο πλέον δόκτορα Xavier Mir, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ο Lorenzo και την επόμενη μέρα ο Marquez, όλα πήγαν καλά και αναμένεται να είναι και οι δύο ετοιμοπόλεμοι με την έναρξη των υποχρεώσεών τους για το 2019.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 12:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon