.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 15:03

WorldSBK - Ο Chaz Davies έσπασε ξανά την κλείδα του!

Σε προπόνηση Supermoto, πλέον η κατάσταση περιπλέκεται… 

Όπως σας είχαμε γράψει, ο εργοστασιακός αναβάτης της Aruba Ducati, Chaz Davies, είχε σπάσει την κλείδα του σε ατύχημα σε προπόνηση MTB στα μέσα Ιουλίου. Δυστυχώς στα τέλη Αυγούστου έσπασε την ίδια κλείδα σε προπόνηση Supermoto.

Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα για τον διεκδικητή του τίτλου στο WorldSBK 2018, Chaz Davies, καθώς η μία αναποδιά διαδέχεται την άλλη -μόνη ηλιαχτίδα η επέκταση του συμβολαίου του με την Ducati.

chaz davies kleida kai pali 1

Έτσι, ενώ η ανάρρωση του από το πρώτο ατύχημα έδειχνε να έχει τελειώσει, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, ο Ουαλός αναβάτης έπεσε σε προπόνηση Supermoto στο Aragon, με αποτέλεσμα να σπάσει την ίδια (δεξιά) κλείδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σπάσιμο είναι μικρό, και ο Davies δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στον αγώνα του Portimao, στις 14-16 Σεπτεμβρίου.

chaz davies kleida kai pali 8

Παρόλα αυτά, περιμένουμε να δούμε αν θα χρειαστεί εγχείρηση, ενώ μένει να αποδειχτεί αν αυτή τη φορά η ανάρρωση του πιλότου της Ducati δεν θα αντιμετωπίσει περαιτέρω επιπλοκές.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 15:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon