.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 14:09

WSBK – H Dorna εξετάζει το ενδεχόμενο τριών αγώνων το ΣΚ!

 

Συνεχείς οι αλλαγές σε πρόγραμμα και κανονισμούς

“Ψάχνεται” γενικώς και γενικά η Dorna με τα WSBK, αφού τα τελευταία χρόνια  προσπαθεί να κάνει το “προϊόν” όσο το δυνατόν πιο θεαματικό αλλά και… βολικό τηλεοπτικά. Από το 2016 λοιπόν,  θεσπίστηκε το αγωνιστικό διήμερο, με τα δύο σκέλη του κάθε αγώνα να μοιράζονται σε Σαββάτο και Κυριακή.

Τώρα η Dorna εξετάζει κάποια νέα σενάρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και αυτό των τριών αγώνων μέσα στο Σαβατοκύριακο! Ο Daniel Carriera, γενικός διευθυντής για το κομμάτι των SBK στην Dorna, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του στο speedweek.com:

“Εξετάζουμε πολλά σενάρια σχετικά με τους κανονισμούς και το πρόγραμμα των αγώνων και είμαστε σε ανοικτή γραμμή με όσους μετέχουν σε αυτούς αλλά και με τους τηλεοπτικούς εκπροσώπους φυσικά. Αυτή τη στιγμή συζητάμε πολλά πράγματα και ένα από  αυτά είναι οι τρεις αγώνες μέσα στο διήμερο, ένας το Σάββατο, μικρής διάρκειας και απόστασης και δυο την Κυριακή. Φυσικά για οτιδήποτε αποφασίσουμε, θα λάβουμε σοβαρά υπόψη και το τι θέλουν οι θεατές, θα τους ζητήσουμε την γνώμη τους μέσα από ένα ερωτηματολόγιο.

Γνωρίζουμε βέβαια ότι δεν μπορούν να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, αγωνιζόμενοι, ομάδες, θεατές… ωστόσο προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση μεγάλο ρόλο παίζει η δυνατότητα τηλεοπτικής κάλυψης. Αν τα κανάλια μας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για δύο αγώνες (σκέλη) την Κυριακή, τότε ναι, θα προχωρήσουμε στο σενάριο των τριών αγώνων μέσα στο διήμερο.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 14:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon