.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 16:40

Ο Βασίλης Κορωνάκης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Adac ΚΤΜ Junior Cup

 

Σε νίκη και φέτος στοχεύει ο αναβάτης της KTM S.E.E. στο Assen

Ο νεαρός και ταχύτατος πρωταθλητής Ελλάδας (πρωτάθλημα Νέων και SS300) Βασίλης Κορωνάκης αναχωρεί για το Assen όπου θα συμμετάσχει στο θεσμό ADAC KTM Junior Cup αυτό το Σαββατοκύριακο 20-22 Απριλίου!

Τον Κορωνάκη στηρίζει η ΚΤΜ S.E.E. και η ομάδα του Skourtas Racing Center. Ας δούμε τι έχουν να μας που στη σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί.

“Όπως σας είχαμε υποσχεθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις, στόχος της ΚΤΜ S.E.E.  ήταν σιγά σιγά να αρχίσουμε να βλέπουμε Έλληνες αναβάτες στις Ευρωπαϊκές πίστες να διαπρέπουν και φυσικά όλοι μαζί να καμαρώνουμε, γιατί η μοτοσικλέτα οι αγώνες ταχύτητας είναι κοινή μας αγάπη για αυτό και δημιουργήθηκε η KTM Skourtas Racing Center. 

O Βασίλης γνωρίζει ήδη την πίστα καθώς σε αυτήν έχει πάρει 2 νίκες πέρσι, μία σε στεγνό και μία σε βρεγμένο οδόστρωμα, σε αντίστοιχο αγώνα του ίδιου θεσμού.

vasilis koronakis 2

Ο Βασίλης ήδη στις δοκιμές που έγιναν στο Misano ένα μήνα πριν έδειξε ότι έχει τις προδιαγραφές να φέρει ακόμη μία νίκη καθώς ήταν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο κάτω από τον χρόνο των υπολοίπων συναθλητών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλης Κορωνάκης, αναβάτης της ΚΤΜ  Skourtas Racing Center είναι ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας επί 3 χρόνια στις κατηγορίες Νέων 2015-2016 και 2017 SS300.

Με την συμμετοχή του σε όλο το πρωτάθλημα του ADAC Junior Cup, powered by KTM για το 2018 ανοίγει πλέον τα φτερά του σε μία συστηματική προσπάθεια και αγώνα για να κατακτήσει και τις ευρωπαϊκές πίστες. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.”

Χορηγοί του Βασίλη Κορωνάκη σε αυτή την σημαντική για τα ελληνικά δεδομένα προσπάθεια είναι οι εξής:

KTM SOUTH EAST EUROPE - Skourtas Racing Center - PAPASTAVROU SHOPS

SHELL KEFALLONITI-PIZZA FLOGA- JOY'S CAFE- BIKERS &BIKES - RTR SGOUROS -SFINAKI BAR - FLISVOS CAFE RESTAURANT - V&K VIP TRANSFERS -TSIRIGAKIS STIHL-AIMON VIDEO PHOTO-METRO CREPE STATION

Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας πολλές επιτυχίες στον Βασίλη Κορωνάκη και ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 16:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon