.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 11:18

Προσωρινή απαγόρευση ηλεκτρικών ΜΧ μοτοσυκλετών στις Η.Π.Α.

 

Μέχρι να αποφασίσουν οι οργανωτές πού θα αγωνίζονται στο μέλλον 

Η εταιρεία MX Sports, που προωθεί το ερασιτεχνικό εθνικό Πρωτάθλημα Motocross των Η.Π.Α. αποφάσισε να απαγορεύσει -για την ώρα- τη συμμετοχή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, μέχρι να χαραχθεί ένα νέο πλαίσιο κανόνων για αυτές.

electric motorcycles mx 1

Η MX Sports αναφέρει τα εξής: «Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες φέρνουν στον χώρο του Motocross νέες και άγνωστες τεχνολογίες, που πρέπει να κατανοήσουμε, ώστε να χαράξουμε και να εγκρίνουμε νέους κανόνες και να δούμε πού θα τις εντάξουμε.Θα ήταν βιαστική κίνηση να επιτρέψουμε τη συμμετοχή τους σε εθνικό (σσ. ερασιτεχνικό) επίπεδο, πριν μάθουμε περισσότερα για τη σύγκριση των επιδόσεων τους με τις βενζινοκίνητες μοτοσυκλέτες.»

electric motorcycles mx 2

«Ακολούθως, οι νέοι συμπληρωματικοί κανονισμοί για το πρόγραμμα του Loretta Lynn απαγορεύουν τη συμμετοχή των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών στους αγώνες, μέχρι νεοτέρας.Μαζί με την ΑΜΑ και τους μετέχοντες κατασκευαστές θα εργαστούμε για να εξελίξουμε ένα νέο σετ κανονισμών, και μια νέα δομή κατηγοριών, ώστε οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες να μπορέσουν να αγωνιστούν μελλοντικά στους αγώνες ΜΧ, στο κατάλληλο πλαίσιο.»

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 11:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon