.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 13:18

Αγωνιστική δράση 23-25 Μαρτίου – Σε χώμα και άσφαλτο

 

WorldSBK, Motocross & Supercross!

Ένα ακόμη χορταστικό αγωνιστικό τριήμερο είναι αυτό που ξεκινά σήμερα για τους φίλους των δύο τροχών, με την φουλ δράση για τα παγκόσμια πρωταθλήματα Superbike, AMA Supercross και MΧGP.

23-25 Μαρτίου: WorldSBK, 2ος αγώνας, Chang International, Ταϋλάνδη

wsbk 2018 1st race phillip island 4

Η δράση συνεχίζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον δεύτερο αγώνα της σεζόν να πραγματοποιείται στην πίστα Chang International στην Ταϋλάνδη. Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Phillip Island που του απέφερε δύο νίκες, ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, Marco Melandri φτάνει στην Ταϋλάνδη με την ψυχολογία του ανεβασμένη και την ελπίδα να συνεχίσει το νικηρόφο σερί του. Ποια θα είναι η απάντηση από τους συνήθεις ύποπτους Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team-KRT) και Tom Sykes (KRT) αλλά και από τον ομόσταυλο του Melandri, Chaz Davies. Όποια και αν είναι το Σαββατοκύριακο αναμένεται συναρπαστικό.

Διαβάστε τι έγινε στον πρώτο διπλό αγώνα της χρονιάς στο Phillip Island, εδώ και εδώ.

25-26 Μαρτίου: MXGP 2018, 3ος αγώνας, Redsand, Ισπανία

Herlings MXGP 2 EU 2018

Στην Ισπανία “μετακομίζει” το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross για τον τρίτο αγώνα της χρονιάς. Ένας αγώνας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον έπειτα και από τις σερί νίκες των Jeffrey Herlings (KTM Factory Racing) και Pauls Jonass (KTM Factory Racing) που δείχνουν να κυριαρχούν στις MXGP και MX2 κατηγορίες αντίστοιχα, όπως άλλωστε και η αυστριακός κατασκευαστής.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

24 Μαρτίου: AMA SX 2018, 12ος αγώνας, Indianapolis

ama sx 2018 11os agonas st louis eli tomac

Στο στάδιο Lucas Oil στην Indianapolis θα πραγματοποιηθεί ο 12ος αγώνας για το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Supercross. ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία και εργοστασιακός αναβάτης της Husqvarna, Jason Anderson πηγαίνει στην Indianapolis με στόχο τη νίκη και την αύξηση της βαθμολογικής του διαφοράς από τους διώκτες του Marvin Musquin (KTM-2ος), Justin Brayton (Honda-3ος) και Eli Tomac (Kawasaki-4ος), με τον εργοστασιακό αναβάτη της Kawasaki να θέλει να συνεχίσει με σερί νίκη και τον Musquin να επιθυμεί επίσης διακαώς μία νίκη. Ποιος θα υπερισχύσει τελικά; Η απάντηση αυτό το Σάββατο.

Δείτε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα στο St. Louis εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 13:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon