.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 16:51

MotoGP 2017: Στα κόκκινα η Aprilia στην Valencia

 

Οι RS-GP υποστηρίζουν το (RED) στη μάχη ενάντια στο AIDS

 

 

Στο GP της Βαλένθια, τον τελευταίο γύρο της σεζόν, οι μοτοσυκλέτες Aprilia RS-GP θα αγωνιστούν με την «total red» εμφάνιση του (RED), του ιδρύματος που έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια για τη δέσμευσή του στην καταπολέμηση ασθενειών που αποτελούν μάστιγα της εποχής μας.

Το (RED) ιδρύθηκε το 2006 από τον Bono και τον Bobby Shriver και έχει συνεισφέρει 350 εκατομμύρια δολάρια στην Global Fund για τον αγώνα κατά του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας.

Οι χρηματοδοτήσεις κατευθύνθηκαν στην Γκάνα, την Κένυα, το Λεσόθο, τη Ρουάντα, τη Νότια Αφρική, τη Σουαζιλάνδη, την Τανζανία και τη Ζάμπια, με το 100% των πόρων να διοχετεύονται σε επιτόπου δράσεις.

Χάρη στην υποστήριξη του (RED) προς την Global Fund, πάνω από 90 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε δράσεις για πρόληψη, θεραπεία και συμβουλευτική λειτουργία, ελέγχους HIV και βοηθητικές υπηρεσίες. Η Aprilia ντύνεται στα κόκκινα για να υποστηρίξει αυτή την ευγενή μάχη.

Η ομάδα Aprilia Racing Gresini και ο Ομιλος Piaggio ευχαριστούν όλους τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους αναβάτες, που με μεγάλη ευαισθησία και γενναιοδωρία συμμετείχαν για την επιτυχία αυτού του τόσο σημαντικού πρότζεκτ, συμφωνώντας με τη δημιουργίας μίας εμφάνισης για την RS-GP εξολοκλήρου αφιερωμένης στο (RED).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon