.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 15:56

O Παναγιώτης Παπαπαύλου στο World SSP300 Πρωτάθλημα 2018!

 

Πέρασε τους προκριματικούς του Yamaha R3 bLU cRU Challenge!

 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World SSP300 του 2018 θα λάβει μέρος ο Παναγιώτης Παπαπαύλου, αφού κατάφερε να μπει στην πεντάδα των αναβατών που διακρίθηκαν στην δοκιμασία Yamaha R3 bLU cRU Challenge, η οποία και έλαβε χώρα στην Latina της Ιταλίας, από τις 26 εώς τις 28 Οκτωβρίου.

Στο Yamaha R3 bLU cRU Challenge, οι αναβάτες που πρωταγωνίστησαν στα εθνικά τους πρωταθλήματα με Υamaha R3, κλήθηκαν όχι απλώς για να εξεταστούν στην ταχύτητα τους μέσα στην πίστα αλλά και για να αποδείξουν τις ικανότητες τους στην προσαρμογή, εκμάθηση και συνεργασία, μέσα στα πλαίσια μιας αγωνιστικής ομάδας υψηλών προδιαγραφών.

papapavlou2

Ο Παναγιώτης λοιπόν έπεισε με την απόδοση τους σε όλους τους τομείς τους ανθρώπους της Yamaha και έτσι πήρε το ένα εκ των πέντε “εισιτηρίων” για την συμμετοχή του στο World SPP300 Πρωτάθλημα του 2018 που θα διοργανώνεται στα πλαίσια του WSBK, ακολουθώντας το πρόγραμμα του!

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Έλληνα οδηγό και καλή επιτυχία!    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 16:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon