.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 23:43

Σοβαρό ατύχημα ο Rossi σε enduro προπόνηση!

 

Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αρκετό καιρό η αποκατάσταση!

 

Για άλλη μια φορά, οι off – road δραστηριότητες βγαίνουν “ξινές” για τον Valentino, αφού σήμερα το απόγευμα και ενώ έκανε enduro στα περίχωρα του Pesaro (κοντά στην Tavullia), είχε μια άσχημη πτώση χτυπώντας σοβαρά το δεξί του πόδι.

O Rossi, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Urbino, όπου και διαγνώσθηκε κάταγμα της κνήμης και της περόνης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ δεν αποκλείεται και η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Rimini, όπου διευθυντής της ορθοπεδικής είναι ο “προσωπικός” γιατρός του Rossi, Giancarlo Lucidi.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του το 2010 στο Mugello ήταν στο ίδιο σημείο, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την αποκατάσταση του.

Επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει ακόμα εκδοθεί, ωστόσο χαρακτηριστική είναι η δήλωση του πατέρα του Graziano Rossi: “O Valentino πονάει πολύ και έχει επίγνωση του ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.”

Μακάρι να έχουν μια όσο το δυνατόν πιο θετική έκβαση τα πράγματα, αλλά βάση του τραυματισμού και της σοβαρότητας του, πολύ φοβούμαστε ότι μάλλον ο Rossi αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος... κρίμα, πραγματικά κρίμα... 

update 1 - Σύφωνα με πληροφορίες του motogp.com, o Rossi χάνει σίγουρα τον αγώνα στο Misano (10 Σεπτεμβρίου)

update 2 - To ατύχημα συνέβη περίπου στις 19:00 τοπική ώρα, οι πληροφορίες διιστανται για τις συνθήκες, ορισμένες πηγές αναφέρουν οτι ο Rossi έπεσε ένω κατέβαινε μια απότομη πλαγια και άλλες ότι χτυπήσε το πόδι του σε σταθερό εμπόδιο 

update 3 - Mε κάθε επιφύλαξη, αφού δεν πρόκειται για κάτι επιβεβαιωμένο, το ιατρικό team λέγεται ότι κάνει λόγο για 30 μέρες αποχής από τις αγωνιστικές δραστηριότητες. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από το Misano, ο Rossi θα είναι εκτός και στον μεθεπόμενο αγώνα (Aragon - 24 Σεπτεμβρίου) 

update 4 - Oι πρώτες φωτογραφίες έξω από το νοσοκομείο

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 01:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon