.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 10:24

“Επικίνδυνο” χαρακτηρίζουν το Red Bull Ring οι οδηγοί

 

Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές 

 

 

Την εγγύτητα των τοιχίων στις εξόδους των στροφών καταδεικνύουν ως επικίνδυνο στοιχείο οι οδηγοί των MotoGP, στο Red Bull Ring, όπου και θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος.

Προβληματισμοί για το ίδιο θέμα είχαν εκφραστεί και πέρυσι και όπως διαπίστωσαν οι οδηγοί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αυστρία για δοκιμαστικά, πέραν κάποιων αλλαγών στην τελευταία στροφή της πίστας, δεν έχουν γίνει άλλες μετατροπές βάση των υποδείξεων τους.

Ο Rossi δήλωσε σχετικά “Σε μια πολύ γρήγορη πίστα σαν και αυτή και ειδικά πολύ γρήγορη στις στροφές της, οι χώροι για τις εξόδους είναι μικροί. Υπάρχουν 2-3 σημεία που είναι επικίνδυνα, δεν νομίζω ότι έχουν κάνει αλλαγές σε σχέση με πέρυσι... σε κάθε περίπτωση, θα τα εξετάσουμε πιο αναλυτικά και θα τα συζητήσουμε στην επιτροπή ασφαλείας (σσ εννοεί των αναβατών)”

O Pedrosa, ανάφερε επίσης για το θέμα: “Συμφωνώ με τον Valentino, απ΄όσο θυμάμαι την πίστα δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει κάτι... την περπάτησα λίγο και σε ορισμένα σημεία τα τοιχία είναι πολύ κοντά,στις εξόδους, σε σχέση με την ταχύτητα αυτών των στροφών.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 10:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon