.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 12:05

Βασίλης Σιαφαρίκας – 1ος Έλληνας με Honda στο ΠΠ Εnduro

 

Τιμά τα ελληνικά χρώματα 

 

Η Ελλάδα έχει εδώ και χρόνια συμπεριληφθεί στον χάρτη του διεθνούς endurο, αφού στην χώρα μας έχουν διοργανωθεί αρκετοί αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 
Στον πιο πρόσφατο από αυτούς, όπου ακούστηκαν και γράφτηκαν διθυραμβικά σχόλια για την οργάνωση και το κάλος των διαδρομών, συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο 13 φορές Πρωταθλητής Enduro, Βασίλης Σιαφαρίκας. 

Ο Έλληνας αναβάτης  που συμμετείχε με Honda CRF 480R, είχε μια εξαιρετική παρουσία στον αγώνα και κατάφερε μια συγκομιδή τεσσάρων βαθμών, αγωνιζόμενος απέναντι σε κορυφαίους οδηγούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Honda:  

Δελτίο Τύπου 11 Ιουλίου 2017

Ο Βασίλη Σιαφαρίκας με Honda CRF480R τερματίζει 1ος Έλληνας στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στα Γρεβενά

Ο 13 φορές Πρωταθλητής Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας Honda CRF480R , τερμάτισε 1ος Έλληνας και συγκέντρωσε 4 βαθμούς στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro Maxxis Greece που διοργανώθηκε στα Γρεβενά από τις 30 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου 2017. 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Γρεβενών φιλοξενήθηκε και διοργανώθηκε ο 5ος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro με τη συμμετοχή όλων των εργοστασιακών ομάδων. Ο αγώνας αποτελούνταν από 1 Super Ειδική διαδρομή που διοργανώθηκε την Παρασκευή και από 6 γύρους τις επόμενες 2 ημέρες (Σάββατο 1 Ιουλίου και Κυριακή 2 Ιουλίου) συνολικού μήκους 130 χλμ. 

Κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, η υψηλή θερμοκρασία που ταλαιπώρησε τους αναβάτες αλλά και ο μεγάλος αριθμός θεατών σε όλες τις ειδικές διαδρομές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που είχε κατακλύσει τις ειδικές διαδρομές επευφημούσε τον Έλληνα Πρωταθλητή ως εκπρόσωπο της Ελλάδος στον 5ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο μάλιστα στη σχεδίαση και κατασκευή της Super Ειδικής διαδρομής.

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF480R, συμμετοχή της εταιρίας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: 

“Eίμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοση μου, παρόλες τις δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που διήρκησαν όλο το τριήμερο του αγώνα. Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε άψογα και μου έδωσε τη δυνατότητα να κινούμαι γρήγορα στα άλματα αλλά  και μέσα στο δάσος. Θεωρώ πολύ μεγάλη εμπειρία τη συμμετοχή σε ένα τέτοιο αγώνα που συμμετέχουν οι καλύτεροι αναβάτες των εργοστασιακών ομάδων. ”

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 12:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon