.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 12:01

O Michael Dunlop με το νέο Suzuki GSX-R1000!

 

Σε αγώνα BSB, σε 3 αγώνες Road Racing και στο IOMTT 2017

 

Ο βαρύθυμος, ιδιαίτερος, αλλά αδιαμφισβήτητα ταχύτατος (13 νίκες στο ΤΤ είναι αυτές) και ταλαντούχος Michael Dunlop υπέγραψε με την Bennets Suzuki, και θα συμμετάσχει το 2017 τόσο σε αγώνες Road Racing, όσο και στον 1ο αγώνα του BSB με το ολοκαίνουργιο Suzuki GSX-R1000.

Καλύτερη συμφωνία για τη Suzuki δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει κανείς για τους αγώνες Road Racing, καθώς ο Michael Dunlop είναι ένα από τα κορυφαία φαβορί του Isle of Man TT, ενώ θυμίζουμε πως ήταν ο νικητής των κατηγοριών Superbike & Senior TT στους αγώνες του νησιού το 2016.

Από την άλλη, η ίδια συμφωνία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως υψηλού ρίσκου, καθώς ο M. Dunlop είναι ο πλέον αυστηρός αναβάτης με τις μοτοσυκλέτες που καβαλάει, ενώ το 2015 είχε παρατήσει τη Yamaha στα κρύα του λουτρού στο ΤΤ, όταν αποφάσισε πως η μοτοσυκλέτα δεν απέδιδε όπως ο ίδιος ήθελε!

Πέρα από το IOMTT, ο αναβάτης από τη Βόρεια Ιρλανδία θα συμμετάσχει με το αγωνιστικά προετοιμασμένο GSX-R του και στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος British Superbikes, στο Donington Park τον Απρίλιο, αλλά και στους αγώνες Road Racing, Southern 100 & Ulster Grand Prix

Το πρώτο τεστ του Dunlop με το GSX-R γίνεται σήμερα Τετάρτη 22/2/2017 στο Mallory Park.

Michael Dunlop: «Τα λέγαμε με τον Steve Hicken (σσ. ο manager της ομάδας) και καθώς τον γνωρίζω καλά, κι έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, πιστεύω πως η φετινή σεζόν θα είναι ενδιαφέρουσα. Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να πάρει το ολοκαίνουργιο GSX-R και να το ρυθμίσει σωστά. Η ομάδα είναι δυνατή, και αυτή τη χρονιά θα έχουμε επίσης στενή συνεργασία με τη Yoshimura. Η πρώτη δοκιμή θα γίνει στο Mallory και μετά πηγαίνουμε Ισπανία για μια σειρά δοκιμών πριν τον αγώνα του BSB.»

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 12:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon