.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 15:58

Movistar Yamaha MotoGP Team 2017 - Επίσημη παρουσίαση

 

Valentino Rossi, Maverick Vinales, και η νέα YZR-M1

 

Στη Μαδρίτη έγινε στις 19/1/2017 η επίσημη παρουσίαση της Movistar Yamaha MotoGP Team, όπου είδαμε τους Valentino Rossi & Maverick Vinales δίπλα στη νέα YZR-M1.

Η παρουσίαση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου, όμως η μισή ήταν στα αγγλικά, μετά συνεχίσαμε στα ισπανικά –δίχως υπότιτλους- κατόπιν είχαμε λίγες δηλώσεις στα ιταλικά, και ξανά αγγλικά. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικός είναι ο μέγας χορηγός Movistar, και πόσο σημαντικοί είναι οι αγώνες στην Ισπανία, αλλά σε παρόμοιες παρουσιάσεις χρειάζεται είτε διερμηνέας για το διαδίκτυο, είτε υπότιτλοι. Next time.

Το 2014 Yamaha & Movistar υπέγραψαν πενταετή συμφωνία συνεργασίας, ενώ το 2015 κέρδισαν το Triple Crown (Πρωτάθλημα αναβατών, ομάδας και κατασκευαστή), και το 2016 τον τίτλο ομάδας.

Η νέα εμφάνιση της Yamaha YZR-M1 του 2017 δεν απέχει πολύ από την εμφάνιση του 2016, σε πιο σκούρο μπλε χρώμα, ενώ δίπλα στα μεγάλα Logo των Movistar & Monster Energy βρίσκεται το σήμα Blue Core για την τεχνολογία σύγχρονων μικρών κινητήρων από τη Yamaha. 

Παράλληλα με την παρουσίαση η Yamaha ανακοίνωσε και νέα συνεργασία, με την εταιρεία οπτικών Oakley. 

Οι χορηγοί της ομάδας

Οι χορηγοί της εργοστασιακής ομάδας MotoGP της Yamaha για το 2017 είναι οι εξής: 

Τέλος η ομάδα υποστηρίζει την πλατφόρμα-φυτώριο Blu Cru, που ενθαρρύνει τα νέα ταλέντα στον χώρο των αγώνων.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Στο πρώτο βίντεο δείτε τη νέα YZR-M1

Στο 2ο βίντεο, ο Valentino Rossi συναντά τον Maverick Vinales.

Στο τρίτο βίντεο γνωρίστε την ομάδα του Valentino Rossi.

Και στο τέταρτο βίντεο γνωρίστε την ομάδα του Maverick Vinales.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 17:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kyle Redmond: Don Juan - Video World Supersport 300 2017 - Σοκ! Χωρίς ΚΤΜ RC 390! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon