.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 15:01

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2017

 

Ξεκινούν σήμερα 24/1 οι δοκιμές στη Jerez

 

Περισσότερες από τις μισές ομάδες που θα συμμετέχουν την ερχόμενη σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike έχουν συγκεντρωθεί στην ισπανική πίστα για τα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά τις σεζόν.

Η ομάδα που έκανε πέρσι το νταμπλ στη μεγάλη κατηγορία, η Kawasaki Racing Team βρίσκεται, φυσικά εκεί και περιμένει να ξεκινήσει από όπου σταμάτησε, πριν από την απαγόρευση των δοκιμών, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Jonathan Rea και τον Tom Sykes να δείχνουν έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και το τι θα κάνει η Aruba.it Racing – Ducati η οποία έχει στις τάξεις της τους Marco Melandri και Chaz Davies και οι δύο ταχύτατοι, όπως άλλωστε γνωρίζουμε.

Η νέα ομάδα Milwaukee Aprilia τραβά επίσης πάνω της τα βλέμματα αφού στη σέλα της RSV4 RF θα βρίσκεται ο εξαιρετικός Eugene Laverty αλλά και ο Lorenzo Savadori.

Σημάδια βελτίωσης περιμένουμε να δούμε και από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha με αναβάτες τους Michael van der Mark και Alex Lowes.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά και την Honda World Superbike Team η οποία θα παρουσιαστεί με το νέο CBR1000RR και αναβάτες τους Nicky Hayden και Stefan Bradl.

Τέλος παρούσα θα είναι και η Althea BMW Racing Team με τους Jordi Torres και Markus Reiterberger και το πάντα μάχιμο S 1000 RR. Μείνετε συντονισμένοι για τα πρώτα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 15:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon