.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 13:43

Rippin΄ Mykonos by Red Bull: Surf με... μοτοσυκλέτα στη Μύκονο - Video

Το περιμέναμε πώς και πώς και τώρα που μονταρίστηκε και «ανέβηκε» στο διαδίκτυο, νομίζουμε πως ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Απολαύστε το απίθανο βίντεο «Rippin Mykonos» της Red Bull, με τους Robbie Maddison και Aaron Colton σε επικά stunts στους δρόμους αλλά και στη θάλασσα της Μυκόνου, σε ένα «Άντε γεια» event του Καλοκαιριού με άρωμα Ελλάδας.

Στο βίντεο θα δείτε τον Robbie Maddison να οδηγεί την ειδικά προετοιμασμένη μοτοσυκλέτα του μέσα στη θάλασσα με φόντο τη Μικρή Βενετία αλλά και τη φιλική κόντρα του με τον Aaron Colton που έφερε τα πάνω-κάτω στη Μύκονο!

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της freestyle σκηνής της μοτοσυκλέτας βρέθηκαν παρέα να κοντράρονται με μια street και μια MX μοτοσυκλέτα στη Μύκονο.

redbull rippin mykonos 2019 4

Από τη μία ο Αυστραλός Robbie Maddison που έχει γίνει γνωστός για τα παράτολμα άλματά του σε εμβληματικά σημεία όπως ο Ισθμός της Κορίνθου, η Tower Bridge του Λονδίνου, η Αψίδα του Θριάμβου στο Las Vegas, το λιμάνι του San Diego, και, και…

Φυσικά τον γνωρίζουμε και από την οδήγηση στη θάλασσα με μοτοσυκλέτα, ο πρώτος αναβάτης που επιχείρησε επιτυχώς κάτι ανάλογο. Στη Μύκονο ο Maddison έφερε μαζί του τόσο την ΚΤΜ ΜΧ μοτοσυκλέτα του όσο και τα εξαρτήματα που του επιτρέπουν να τη μετατρέπει σε ταχύπλοο.

redbull rippin mykonos 2019 2

Από την άλλη ο Αμερικανός Aaron Colton, stunt-rider στην άσφαλτο αλλά και flat-track specialist, ήρθε καβάλα σε μια Triumph Street Triple.

"Αυτό το project ξεκίνησε ως μια ιδέα που είχαμε συζητήσει πολλές φορές αλλά χάρη στην ελληνική ομάδα Red Bull - την οποία αγάπησα όταν συνεργαστήκαμε το 2010 στο άλμα πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου – έγινε πραγματικότητα και μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, δηλαδή να καβαλήσουμε σε ένα απίστευτο τεραίν, όπως αυτό της Μυκόνου που αξίζει όλοι κάποια στιγμή να επισκεφτούν.", είπε ο Robbie.

redbull rippin mykonos 2019 5

Τα εντυπωσιακά άλματα χωρίς ράμπες του “Maddo”, αντικρούονται με σούζες χωρίς χέρια από τον Colton, τρελά burn-outs βρίσκονται στο ρεπερτόριο και των δύο, ενώ στο τολμηρό surf riding του Colton (οδήγηση της μοτοσυκλέτας χωρίς χέρια, με τον αναβάτη όρθιο στο ρεζερβουάρ) ο Maddison απαντάει βγάζοντας τον άσο από το μανίκι του, την ειδικά τροποποιημένη KTM του με την οποία καταφέρνει να “σερφάρει” στη θάλασσα!

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του “επίσημη” εμφάνιση στα νερά της Γαλλικής Πολυνησίας, έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να δούμε και στην ελληνική θάλασσα τη μοτοσυκλέτα που εξέλιξε ο ίδιος ο Αυστραλός και που πλέον, μαζί με αυτή του Παναγιώτη Ντεντάκη, είναι οι μοναδικές που έχουν γυρίσει τους τροχούς τους τόσο στην ελληνική στεριά όσο και στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 13:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Desmo Owners Club Ducati Hellas – Red Moon Ride 1ο Adventure Meeting 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon