Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 09:43

Yamaha Ténéré 700: Άρχισαν οι παραγγελίες, μάθε πώς θα προλάβεις τη μειωμένη τιμή

Παραδόσεις από το καλοκαίρι

Από τις 27 Μαρτίου 2019 στις 15:00 (Ώρα Ελλάδος), το σύστημα online παραγγελίας της Yamaha Ténéré 700 ανοίγει - και είναι έτοιμο να δεχτεί κρατήσεις! 

Για να διασφαλίσει ότι οι πιο παθιασμένοι Ευρωπαίοι αναβάτες θα μπορέσουν να αποκτήσουν την καινούργια Ténéré 700 εγκαίρως για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Yamaha θα κυκλοφορήσει την πρώτη παρτίδα σε ειδική τιμή και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν ήδη από τον Ιούλιο. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά Adventure μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Yamaha και σηματοδοτεί την επιστροφή του θρυλικού ονόματος Ténéré στην ευρωπαϊκή αγορά. Κατασκευασμένη με αγωνιστικό DNA και εξοπλισμένη με κινητήρα CP2 689 κ.εκ. υψηλής ροπής και ανθεκτικό νέο πλαίσιο, η Ténéré 700 είναι μία από τις πιο ευέλικτες και υψηλών προδιαγραφών μοτοσυκλέτες σήμερα.

Yamaha Tenere 700

Τρόπος παραγγελίας

Το σύστημα online παραγγελίας είναι γρήγορο και εύκολο. Απλώς συνδεθείτε στη διεύθυνση https://tenere700.yamaha-motor.eu, γράψτε το όνομά σας και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα οδηγήσει αυτή την εξαιρετική νέα μοτοσυκλέτα περιπέτειας για μεγάλες αποστάσεις με υψηλές ταχύτητες.

Η αρχική παρτίδα τεμαχίων θα εκχωρηθεί με σειρά προτεραιότητας στην αποκλειστική online τιμή των 9.990 €*, που είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του συστήματος online παραγγελίας, και η Yamaha Motor Europe συνιστά σε όλους τους πελάτες που θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν τη νέα Ténéré 700 εγκαίρως για το καλοκαίρι να επιβεβαιώσουν την κράτησή τους το συντομότερο δυνατό. Οι online παραγγελίες πρέπει να υποβληθούν πριν κλείσει το σύστημα στις 31 Ιουλίου 2019. 

Διαθέσιμες μέσω του συστήματος είναι η επιλογή πλήρους ισχύος καθώς και η επιλογή 35kW της Ténéré 700 σε αυτή την ειδική τιμή - οι παραδόσεις ξεκινούν τον Ιούλιο για το μοντέλο πλήρους ισχύος και τον Σεπτέμβριο για την επιλογή 35kW. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: Ceramic Ice, Competition White και Power Black.

yam tenere 700 paraggelies

Πρόγραμμα παράδοσης στους επίσημους συνεργάτες

Μετά την προμήθεια της αρχικής παρτίδας των online κρατήσεων, η Yamaha θα ξεκινήσει την παράδοση της Ténéré 700 σε επίσημους συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο του 2019 στην κανονική τιμή των 10.490€*.

* Έχετε υπόψη σας ότι οι αναφερόμενες τιμές είναι μόνο για τις εκδόσεις πλήρους ισχύος και 35kW χωρίς αξεσουάρ, και επίσης ότι η τιμή διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Επικοινωνήστε με τις τοπικές αντιπροσωπείες για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 09:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT