.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 10:31

BMW Motorrad Days 2018

Για 18η χρονιά στο Garmisch-Partenkirchen

Η ετήσια συγκέντρωση των απανταχού φίλων της δίτροχης BMW θα λάβει χώρα και φέτος από τις 6 ως και τις 8 Ιουλίου στο γνωστό σημείο, το μαγευτικό Garmisch-Partenkirchen στους πρόποδες του όρους Zugspitze των Άλπεων, πάνω στη συνοριακή γραμμή Αυστρίας-Γερμανίας.

Με την εκτίμηση των διοργανωτών να μιλά για περίπου 40,000 καλεσμένους από όλον τον κόσμο, η τριήμερη γιορτή περιλαμβάνει ένα γεμάτο πρόγραμμα. Οι επιδείξεις stunt riding θα βασιστούν στους freestyle καλλιτέχνες Mattie Griffin και Dirk Manderbach, το BMW Drift Show της Riztmann Motorsport θα κάνει τη δική του επίδειξη, ενώ ο παλιότερος γύρος του θανάτου στον κόσμο, το Original Motodrom, μας περιμένει εκεί για τρομακτικές γυροβολιές στις σχεδόν κάθετες ξύλινες επιφάνειές του.

Το παραδοσιακό Custom Village θα είναι φυσικά εκεί, για να δούμε και να βρούμε τα πάντα για την κλασική μας BMW, μαζί με έναν μεγάλο χώρο όπου θα εκτίθενται μοτοσυκλέτες, αξεσουάρ, ανταλλακτικά και custom δημιουργίες.

Παράλληλα, ο κόσμος θα απολαύσει άφθονη ζωντανή μουσική και η μπύρα παραδοσιακά θα ρέει διαρκώς, ωστόσο η BMW μας προσφέρει κάμποσους λόγους για να μην πιούμε ούτε γουλιά πριν πέσει το φως της νύχτας.

Μεγάλο μέρος της γκάμας της BMW θα είναι διαθέσιμο για test ride, καθώς και μια εκτός δρόμου πίστα όπου υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών της εταιρείας μπορούμε να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας. Τέλος, η περιοχή τριγύρω από το Garmisch-Partenkirchen περιλαμβάνει ατελείωτες διαδρομές σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ευρώπης, τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει είτε ανεξάρτητα, ή μέσω οργανωμένων εκδρομών από τη BMW.

Στους μικρούς φίλους της η BMW φροντίζει για ώρες γόνιμης διασκέδασης με το Kid’s Track και το Kid’s Try-Out Program, ενώ για τους μπαμπάδες που ανησυχούν μην τυχόν και χάσουν τα τεκταινόμενα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, φυσικά και θα υπάρχουν ζωντανές προβολές της δράσης.

Η είσοδος στον χώρο είναι δωρεάν για όλους, μα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν διότι η έλευση δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών σε μια μικρή πόλη σημαίνει πως σύντομα δε θα υπάρχει κρεβάτι για κρεβάτι στην ευρύτερη περιοχή. Η BMW βέβαια έχει φροντίσει να προσφέρει και διαμονή σε κάμπινγκ, πολύ κοντά στον χώρο των εκδηλώσεων με τιμή 12 ευρώ ημερησίως.

Τέλος, οι επισκέπτες που θα αγοράσουν την αναμνηστική καρφίτσα της εκδήλωσης θα συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό με έπαθλα ένα F 850 GS και ένα R nintT Racer, αμφότερα με μερικά σπέσιαλ χαρακτηριστικά που η BMW μας κρατά για έκπληξη. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 13:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon