.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 14:19

Ride It - Απολογισμός 2014

 

Flashback και βλέμμα μπροστά!

 

Αγαπητοί φίλοι,

Με το 2014 να φτάνει στο τέλος και να δίνει την σκυτάλη στο νέο έτος, μας δίνεται η ευκαιρία για έναν μικρό απολογισμό, μιας ακόμη επιτυχούς χρονιάς για την Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Ride It.

Έτσι λοιπόν, στο παλμαρέ μας ήρθαν να προστεθούν τρία ακόμη Adventure Trainings, δύο σεμινάρια Enduro και Ride It On Track (όλα full-booked), πολλές εκδρομές (προγραμματισμένες αλλά και ανεπίσημες), ένα εκπληκτικό πενθήμερο στις Πρέσπες που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια και μια πλειάδα ακόμη από events που αφορούσαν στην ασφαλή οδήγηση.

Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν χάρη σε εσάς και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, καθώς, όπως γνωρίζετε, η Σχολή Ride It επιλέγει να κρατάει πάντα ένα χαμηλό προφίλ, βασιζόμενη στη δική σας θετική αξιολόγηση και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Η νέα χρονιά προμηνύεται εξίσου έντονη, με τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε να μας πεισμώνουν και μας δίνουν δύναμη και ώθηση για νέα, ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για το νέο πρόγραμμα της Σχολής, με ακόμη περισσότερες παροχές και δραστηριότητες και επίκεντρο όπως πάντα την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε κάθε τερέν!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Τάκης Μανιάτης, Βασίλης Μπούδρος

Φωτογραφίες



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 14:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon