.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 09:31

Ρεπορτάζ – Yamaha XT 550 - 3η Πανελλήνια συγκέντρωση κατόχων

 

Πρώην “αλήτισες” παρέα!

 

Του Μάνου Κιλιμάντζου

Πρώην "αλήτισες" που έχουν πια σοβαρέψει και είναι σεβάσμιες κυρίες που δέχονται ευχάριστα τις φροντίδες των κατόχων τους. Αφού κάτσανε και τις καμαρώσανε, αυτοί και όσοι περαστικοί (και ήταν πολλοί! Ακόμη και αυτοκίνητα σταματάγανε στην μέση της Λεωφόρου Κωνσταντίνου για να ρωτήσουν), ξεκίνησαν για μία μίνι πορεία μέχρι τον Λυκαβηττό.
Πιστοί στο ραντεβού που καθιέρωσε η τρελοπαρέα τα τελευταία χρόνια, οι κάτοχοι των Yamaha XT 550 συναντήθηκαν φέτος στις 12 Οκτωβρίου, στην 3ή Πανελλήνια συνάντηση YAMAHA XT 550 & Φίλων.

Η συνάντηση έγινε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στην Αθήνα, όπου όλες οι μοτοσυκλέτες, απλές αλλά και μεταποιημένες, με γνήσιους αλλά και custom χρωματισμούς, στήθηκαν στη σειρά. Οι λευκές όλες μαζί, οι κόκκινες το ίδιο, οι μαύρες παραταγμένες εκεί, και μερικές χακί, όλες τους γυαλισμένες άριστα να απολαμβάνουν τον αθηναϊκό ήλιο.

Στην συνέχεια, η παρέα των περίπου 70 μοτοσυκλετών (!!) ξεκίνησε για μία μικρή βόλτα έως τον Λυκαβηττό, για φωτογράφιση και καφέ, κλασικά, στην μία ρόδα. Εντύπωση έκαναν οι συμμετοχές από μακρινές περιοχές της Ελλάδος, από την Πάρο, την Κρήτη, την Θεσσαλονίκη, τις Σπέτσες, την Ικαρία, την Λειβαδιά αλλά και την Εύβοια.
Στόχος της ομάδας είναι οι συμμετοχές να φτάσουν τις 100 την επόμενη χρονιά, και αν κρίνουμε από την αγάπη για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, που άφησε εποχή στην χώρα μας, είναι εφικτό νούμερο!

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon